Vana, nebo sprchový kout?

od Redakce
vana

Možná právě stojíte před rozhodnutím, co do své nové koupelny vybrat. Ne každý má možnost umístit zde jak vanu, tak i sprchový kout, proto si chtě nechtě musí zvolit pouze jednu variantu. Pojďme se nyní podívat na výhody obou a třeba vám následující řádky s rozhodováním pomohou.

Vana jako klasika i nevšední zážitek

V minulosti vévodily většině koupelen vany. Ať už se jednalo o malý panelákový prostor, nebo velký byt, vana byla prostě klasika. I když jsme se dnes, co se navrhování interiérů týče, posunuli někam jinam, stále patří vana mezi oblíbené součásti našich koupelen. Na trhu je seženeme v rozmanitých tvarech, velikostech i materiálech. Vybrat si lze z moderních designů i retro či stylových solitérů přesně tak, aby nám vana pasovala ke stylu naší koupelny i do prostorových možností. V oblibě jsou jak obdélníkové, tak rohové i masážní vany. V dnešní uspěchané době si člověk dopřeje rád chvilku odpočinku a relaxace a přesně to pohodlná vana může poskytnout.
Vanu ocení také rodiny s malými dětmi, které zde zažijí nejednu vodní bitvu. Příjemným kompromisem může být také vana doplněna o sprchovou zástěnu, kdy se spojí příjemné s užitečným. Na své si tak přijdou milovníci sprchování i ti, co si rádi dopřejí horkou koupel plnou pěny.

Sprchový kout pro každého

Už dávno neplatí, že sprchový kout je určen jen na sprchování a do malých koupelen. Moderní technika pokročila zdárně kupředu a nabídka je dnes více než bohatá. Stále seženeme jednoduché sprchovací kouty, které zaberou díky důmyslnému otevírání dveří málo místa, vyberou si však i nároční zákazníci, kteří čekají něco víc. Masážní trysky, hluboká vanička, pohodlné sedátko, led osvětlení nebo i příjemná hudba a dostatek prostoru doplněný moderním designem, to vše může poskytnout sprchový kout. Je pravdou, že sprchy jsou praktičtější pro osoby, které mají pohybové problémy, vybaví-li svůj kout vhodně umístěnými madly a sedátkem, pak si již nemusí dělat starosti s každodenní očistou a zpříjemní si pobyt ve sprše i odpočinkem. Nadále zůstávají sprchové kouty oblíbené mezi těmi, co se nechtějí zdržovat napouštěním vany a dopřejí si raději rychlou osvěžující sprchu, kdykoliv je potřeba.

Ať už si vyberete jedno či druhé řešení, je důležité, abyste byli s výsledkem spokojeni. Moderní technika, odolné použité materiály jednoduché na údržbu a efektní design jsou dnes samozřejmostí, a tak není problém vybrat si vybavení přesně podle svých představ.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 120 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář