Jaká hypotéka je nejlepší?

od Redakce
hypotéka

Ptáte se, jaká cesta vede k nejlepší hypotéce? My to víme! Je to prostřednictvím portálu Hypospace.cz!

Sníte o vlastním bydlení? A našetřeno na něj máte? Pokud ano, respektive bankami žádaných deset procent z ceny nemovitosti, můžete zažádat o hypotéku. Nekývněte ale na nabídku první banky, na kterou narazíte. Včetně té vaší, v níž máte vedený účet. Chytří si nabídky jednotlivých bank srovnávají. Třeba prostřednictvím portálu Hypospace.cz

Žádné obcházení bank

Představte si, že nebudete muset obcházet jednotlivé banky a tu nejlepší hypotéku seženete a poté i uzavřete několika kliknutími na klávesnicí počítače. Přesně to portál Hypospace.cz nabízí. Tato inovativní platforma po zadání několika základních údajů nabídne ty nejvýhodnější hypotéky dostupné na českém bankovním trhu. Ale nejenom to.

Rychlý výpočet hypotéky

Hypoteční kalkulačka portálu je rychlá a přesná. Vezměme si modelový příklad, že uvažujete o dvoumilionové hypotéce s třicetiletou dobou splatnosti. Jedno kliknutí vás dělí od informace, že tato částka vás přes Hypospace.cz bude stát 10 602 Kč měsíčně. Od 1399 Kč méně, než v klasické bankovní instituci. Hypotéka od Hypospace.cz tak je řádově levnější. Za celé tři dekády dokonce téměř o půl milionu korun. Nejedná se tedy o zanedbatelnou částku.

Víc než bankovní srovnávač

Zajímá vás, jak vysokou hypotéku si můžete dovolit? I tuto informaci vám hypoteční kalkulačka poskytne. S čistým měsíčním příjmem ve výši 50 tisíc korun a desetitisícovou splátkou to dělá na 2 600 tisíc. K tomu Hypospace.cz umožňuje kalkulaci změny úroků, vytváření přehledných grafů a splátkových kalendářů, dokonce i možnost sdílení výsledků. K tomu zdarma nabízí odborné poradenství a personalizované služby poskytované skutečným člověkem, který se s vámi rád osobně setká. Ani telefonicky nebudete komunikovat s umělou inteligencí, která nepochopí, o co vám jde, a pořád vás bude vracet na začátek konverzace.

Co říkají spokojení klienti?

Právě výše zmíněného si klienti cení nejvíce. Osobního přístupu, jak ostatně dokazuje řada pozitivních referencí na služby. „jsem spokojený s Hypospace.cz, s panem Pluháčkem a jeho odborným poradenstvím a osobním přístupem při řešení mých požadavků,“ svěřil se se svou zkušeností jeden ze spokojených klientů. A jsme přesvědčeni, že důvod ke spokojenosti budete mít i vy. Podrobné informace o celém procesu získání hypotéky pak naleznete ZDE.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 120 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář