Domů Veletrhy - výstavy Přijďte načerpat inspiraci pro své bydlení na výstavu Stavíme, bydlíme Karlovy Vary

Přijďte načerpat inspiraci pro své bydlení na výstavu Stavíme, bydlíme Karlovy Vary

výstavy, veletrhy

V prostorách Hotelu Thermal v Karlových Varech se v pátek 15. a v sobotu 16.5. uskuteční výstava Stavíme, Bydlíme. V pátek od 9 do 18 hodin a v sobotu do 17 hodin se na výstavě budou prezentovat vystavovatelé s kvalitními výrobky a službami pro stavebnictví a bydlení. Vstup na výstavu je zdarma.

Pro koho je výstava určena?

Výstava je určena pro všechny, kteří se alespoň trochu o stavbu, rekonstrukci, opravu či úpravu opravdu zajímají, tzn. jak pro odborníky, tak i pro laiky. Na výstavě dostanou návštěvníci vždy konkrétní a požadované informace přímo od odborníků. Takto cenné informace se jim nedostanou v hypermarketu, který jistě nabízí nespočet zboží i novinek, ale co z toho, když vás o přednostech nového zboží nedokážou kvalifikovaně informovat. Potřebné informace samozřejmě můžete také načerpat z odborné literatury. Ale přiznejme si sami, kdo hned na poprvé pochopí technické postupy, funkci a účinnost zboží. Na výstavě se Vám toto nemůže stát. Odborníci, které na výstavě potkáte, mají zájem o předání kvalitních a odborných informací dle přání návštěvníka.

Co konkrétně karlovarská výstava zájemcům nabídne?

V posledních letech je stále aktuální téma úsporného vytápění. To vám může zajistit reflexní tepelná izolace, která se používá jako parotěsná tepelná izolace do střešních konstrukcí, klimatizace a vzduchotechniky, hydroizolace do základů, jako tepelná izolace střech, stropů, stěn a jiného využití.

Variantou jak ušetřit pro majitele rodinných domů je důkladné zaizolování stropů od střešní konstrukce. Osvědčenou metodou, jak tohoto docílit, je technologie foukané tepelné izolace. Další možností může být teplovzdušný solární kolektor – přeměňuje v uzavřeném prostoru energii ze slunečního záření na energii tepelnou a nebo na energii elektrickou.

Správným výběrem nových oken a dveří docílíte také úsporu tepla. Budete moci vybírat z řad plastových, dřevohliníkových nebo dřevěných eurooken.

Populárním se také stává vytápění pomocí podlahového topení, které vyvolává příjemný pocit od špiček nohou.

A co dále bude k vidění na výstavě?

Chystáte-li se opravovat či dělat novou podlahu, můžete použít spárovací materiál, jehož pomocí můžete perfektně spárovat různé druhy dlažeb.

Chcete zabezpečit svůj byt či dům před vloupáním! Pak si můžete vybrat z nabídky bezpečnostních bytových dveří. Zajistíte tak byt proti nezvaným návštěvníkům a získáte současně maximální tepelně-izolační a protihlukové vlastnosti.

Stavebníci rodinných domů mohou vybírat z nabídky garážových vrat, jako jsou výklopná vrata, sekční vrata, ale i vrata rolovací. Nedílnou součástí každého domu je také oplocení včetně přístupové branky. Někteří mají rádi větší soukromí – to zajistí přetažením plotu např.: netkanou textilií. Výběr bude také z různých možností střešních krytin jako jsou plechové nebo asfaltové šindele.

Pro zahrádkáře bude jistě zajímavý pomocník – motorové kolečko – výrazně ušetří námahu a navíc budete mít z práce radost.

Dámy zase jistě zaujme široká škála LED osvětlení, ze kterého můžou vybírat a zkrášlit si tak svůj byt.

Návštěvníci mají také možnost konzultovat svoje finance s finančními poradci přímo na výstavě.

Kdo se chystá na rekonstrukci bytového jádra nebo koupelny, bude moci vybírat přímo z katalogu široké škály variant koupelen a doplňků.

Bude možné navštívit i nějaký odborný doprovodný program?

Občané, nejen Karlových Varů, se mohou seznámit s novinkami a připravovanými stavbami v Karlových Varech. Dále zajímavé téma bude foukaná tepelná izolace – zateplení střešních a stropních konstrukcí.

Největším lákadlem bude velmi aktuální téma Nová zelená úsporám – výzvy pro rok 2015 – základní informace – přednášky se ujme státní fond životního prostředí ČR.

Na co by se měli návštěvníci ještě těšit?

Každý návštěvník se může zúčastnit losování o pravý diamant. Losovací kupón naleznou na pozvánkách na výstavu, které naleznou obyvatelé celého Karlovarska před výstavou ve svých domácích schránkách. Kupón bude k dispozici i přímo na výstavě. Pak již jen stačí kupón vyplnit a hodit do losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majiteli krásného diamantu.

Losování proběhne právě tady na výstavě Stavíme, bydlíme Karlovy Vary v sobotu 16.5. 2015 v 15:00 hod. Výherce bude telefonicky kontaktován.

Co závěrem tedy dodat?

Nezbývá nic jiného než, že výstava STAVÍME, BYDLÍME v Karlových Varech proběhne v pátek a sobotu 15. – 16. května. Jistě bude inspirací k přeměně a vylepšení vašeho bydlení.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Ing. Veronika Povýšilová

manažerka výstavy

Omnis Olomouc, a.s.

Horní lána 10a 779 00 Olomouc

Tel.: 588 881 428, 777 102 013

povysilova@omnis.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekNadop představuje řešení pro obývací pokoje
Další článekKrkonošský veletrh v Trutnově 1. – 2. května 2015