Domů Reality Luxusní bydlení přímo v Praze? Projekt Malešický háj nabízí poslední byty k...

Luxusní bydlení přímo v Praze? Projekt Malešický háj nabízí poslední byty k prodeji!

byty

Žít v poklidu a v blízkosti zeleně, ale užívat si výhod velkoměsta? Je málo projektů, které nabízí takový luxus, ale jeden by se našel. Rezidenční projekt Malešický háj vzniká pod taktovkou Metrostav Development přímo u lesa, který vybízí k odpoledním procházkám a k relaxaci. Celkem 107 jedinečných bytů nabízí maximum soukromí a zeleň, ale též perfektní dopravní dostupnost a veškerou občanskou infrastrukturu. Není divu, že zbývá ke koupi posledních pět volných bytových jednotek.

Poslední volné byty

Malešice jsou malebnou částí v rámci desáté městské čtvrti a nabízí veškerý metropolitní komfort, vše je po ruce a do centra jen kousíček. Lokalita pražských Malešic je skvěle dostupná autem, které lze zaparkovat do zakoupeného garážového stání v podzemí, ale také hromadnou městskou dopravou. Žádné každodenní dojíždění nebo mnohahodinové čekání v kolonách, přitom v blízkosti zeleně, to je jedna z výhod této výstavby.

Bydlet ve svém už příští rok? Ano!

Pět moderních bytových domů nabízí 107 bytových jednotek od 1+kk po penthousy s dispozicemi 5+kk a plochou přes 139 metrů čtverečních. Všechny byty na prodej v Praze 10 mají k dispozici balkon nebo terasu, případně rozlehlou předzahrádku v přízemí. V podzemí se nacházejí zmiňované garáže a sklepní kóje pro uložení sezónních věcí a sportovního vybavení, které se bude dozajista hodit. Na kole nebo na kolečkové brusle lze vyrazit do místního háje nebo vyjet do Malešického parku.

byty

Luxusní jednotky pro náročné klienty

A co projekt nabízí? Rozhodně zajímavou lokalitu, minimalistickou architekturu a luxusní vybavení. Byty jsou projektovány s ohledem na nejvyšší standardy, klienti si mohou vybírat z pěti dekorů dřevěné dýhované podlahy nebo obkladů a dlažby. V koupelně je použitá keramika značky Villeroy & Boch a baterie Grohe, interiérové dveře jsou od firmy Lignis a okna s trojskly jsou s předokenními žaluziemi.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVichřice nebo sníh, zimě vévodí živly. Jak jste na tom s pojištěním majetku?
Další článekNa co si dát pozor při výběru barvy na zeď?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..