Domů Reality Žižkov je pro mladou generaci skutečně splněným snem

Žižkov je pro mladou generaci skutečně splněným snem

Žižkov

Přemýšleli jste, kde se jednou usadíte a založíte rodinu? Samozřejmě platí, že možností je hodně a není důvod se nějak ukvapovat. Na stranu druhou, kdo má jasno, jistě je rád, že bude o jednu starost méně. Praha je městem, které snese přísná západoevropská měřítka a také místem, kde se téměř neustále něco děje.

Mladým lidem se tu tedy zkrátka líbí a není divu, že by právě zde chtěli strávit svá nejproduktivnější léta. Spoustu kultury, ale také dopravní obslužnost na jedničku, tomu nelze snad nic vytknout. Přidáte se také mezi obyvatele moderního Žižkova?

Na výběr je pestrá paleta variant

Je to investice, která je opravdu životní. Koupit byt na Praze 3 znamená, že po splacení hypotéky můžete tuto nemovitost předat svým dětem jako startovací. Výhodou je výběr z pestré palety možností. Jinak řečeno, začíná se na 1+kk, kde je výměra necelých 32 čtverečních metrů, končí pak u 5+kk, kde už výměra přesahuje stometrovou hranici a výhodou je také velmi prostorný balkon.

Máte raději lodžii? Přemýšlíte o předzahrádce, kde můžete ukázat okolnímu světu svůj pěstitelský um? I to jsou varianty, které se nabízí v příjemném prostředí Žižkova. Výhodou je, že projekt se nachází na samém začátku a volná je tedy celá řada bytových jednotek. Záleží jen na vaší představě!

žižkov

Občanská vybavenost je opravdu na jedničku

Zaujala vás novostavba na pražském Žižkově? Výhodou zde není jen útulné a moderní prostředí bytů, ale i občanská vybavenost, která potěší nejen mladé rodiny. Park Židovské pece jako reprezentant městské zeleně. Zastávky hromadné dopravy aneb autobus, jenž vás vezme na metro. Ale také restaurace, lékárny nebo markety, do kterých chodíme každý den. To vše dohromady znamená bydlení, kde máte potřebné věci po ruce. Teď už si jen doladit bydlení podle svých představ!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZvolte si svítidla do komerčního objektu chytře a ušetříte hodně peněz
Další článekVybavení bytu stylovým a designovým osvětlením zvládnete sami

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..