Domů Bydlení Jak na vybavení luxusní koupelny? Zkuste černou vanu!

Jak na vybavení luxusní koupelny? Zkuste černou vanu!

koupelna

Jestliže stojíte před otázkou, jak si vybavit svou novou koupelnu a chcete na to jít moderně, máte mnoho možností na výběr. V dnešní době lze vybírat z obrovského množství materiálů a doplňků, které vám pomohou dosáhnout kýženého výsledku. Velmi populární jsou například černé interiéry koupelen, kterým může vévodit také černá vana. Vždy je každopádně důležité umět vše co nejlépe sladit, abyste získali ucelený interiér, který bude příjemný na pohled a kde se také budete příjemně cítit.

Nemusí být drahá, aby vypadala luxusně

Díky velkému výběru na trhu je výhodou dnešní doby také to, že si můžete vybrat doplňky, které budou vypadat luxusně, ale přitom vám nevysají peněženku. Zajímavou volbou je například černá vana Mexen ERIS, sterou můžete pořídit i s výraznou slevou. Za velmi příjemnou cenu tak získáte luxusně vypadající vanu, která vašemu interiéru dodá patřičný styl.

Jedná se o volně stojící vanu, která je v současné době zároveň velmi stylová. Materiálem je sanitární akrylát, který zajistí dlouho pěkný vzhled a snadnou údržbu. Výhodou akrylátového řešení je také relativně nižší hmotnost. Můžete si zvolit černou vanu V různých tvarových provedeních, kdy mezi nejoblíbenější patří:

  • Hranaté provedení
  • Oválné provedení

koupelna

Vše je o detailech

Výše zmíněná vana je navíc ve velmi atraktivním oválném zkoseném provedení, které kombinuje oblé prvky a ostré hrany. Stylovou černou vanu si můžete doplnit také o různé příslušenství, mezi které může patřit třeba podhlavník do vany nebo vanová opěrka hlavy, což vám zajistí větší pohodlí, když si budete dopřávat svou oblíbenou horkou koupel.

Černé vany jsou zkrátka trendem a působí velmi elegantně. Samozřejmě je potřeba černou vanu kombinovat také s dalšími prvky interiéru, které budou vanu vhodně doplňovat, a vy získáte skutečný dojem luxusní koupelny.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVybavení bytu stylovým a designovým osvětlením zvládnete sami
Další článekTepelná izolace domu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..