Domů Bydlení Vybavení bytu stylovým a designovým osvětlením zvládnete sami

Vybavení bytu stylovým a designovým osvětlením zvládnete sami

osvětlení

Každý byt může získat svůj osobitý charakter, pokud se vám podaří vybavit jej podle svého vkusu. Důležité je zejména vybrat vhodné bytové doplňky a dobře je spolu sladit. Nemusí jít nutně pouze o dekorace, ale samozřejmě také o funkční prvky, jako je třeba osvětlení. Jaké vlastně máte možnosti a co je vhodné kombinovat? Pojďme se podívat na vhodné rozmístění osvětlení, a jaké máte možnosti.

Kvalitní česká svítidla

Vhodné osvětlení dokáže navodit příjemnou atmosféru. Také proto se dnes často využívá různé takzvané ambientní osvětlení, které si můžete upravit podle vaší momentální nálady. Potřebujeme ale samozřejmě také hlavní osvětlení a pro to můžete zvolit libovolné svítidlo nebo lustr, jenž vhodně doplní váš interiér. Třeba populární kolekce Elements Lights se pyšní zajímavým designem, který vás zaujme nejen vzhledem, ale také samotným provedením. Některá tato světla je totiž možno použít jako:

  • Samostatné svítidlo
  • Velkou světelnou instalaci

Abychom to vysvětlili, tak klíčové je, že jejich konstrukce závěsů umožňuje jednotlivá světla spojovat. Mohou být tedy samostatným svítidlem nebo v rámci větší světelné instalace. Pravděpodobně vás zaujme, že se zároveň jedná o kvalitní české výrobky využívající know-how českého výrobce svítidel. Tato tradice je do značné míry spjata také se zpracováním skla, jež se rovněž na mnoha produktech uplatňuje.

osvětlení

Designové kousky pro každého

Každý z nás má jiný vkus, a proto je také nabídka designových svítidel široká. Mohou to být moderní svítidla, křišťálová svítidla nebo třeba designové lustry. Důležité je, abyste si vybrali takové svítidlo, které vám bude vhodně doplňovat interiér a ideálně spojit využití více svítidel ze stejné řady, například stropní, nástěnné nebo stolní svítidlo. Díky tomu umístíte do interiéru kromě kvalitního osvětlení také propojující designový prvek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekŽižkov je pro mladou generaci skutečně splněným snem
Další článekJak na vybavení luxusní koupelny? Zkuste černou vanu!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..