Domů Reality Příjemné bydlení čeká v Klamovce, vítá vás Praha 5

Příjemné bydlení čeká v Klamovce, vítá vás Praha 5

Praha 5

Pokud také přemýšlíte o investici do nemovitosti, nenechejte se ovlivnit různými krátkodobými vlivy. Nejde totiž o druh investice, který by se završil za rok nebo za dva, zhodnocení trvá generace a je nutná trpělivost. Přemýšlejte o svých potřebách a přáních, vyberte si lokalitu, ale také zvažte, kolik metrů čtverečních je pro vás ideálních.

Pokud máte rádi zeleň a trávíte v ní volný čas, bude prostředí Prahy dobrým tipem. Snad v každé čtvrti je několik parků a platí, že naše hlavní město určitě není o betonu a šedi. Je tomu totiž právě naopak, zvláště na jaře je procházka mezi kvetoucími stromy hodně osvěžující.

Nabízí se pěstování růží nebo levandulí

Pokud milujete přírodu, je podobný krok zcela nasnadě. Vybrané byty Praha 5 nabízejí například i předzahrádku, takže můžete ukázat, co ve vás je a pěstovat doma okrasnou zeleň. Pokud jste vždycky chtěli mít doma růže nebo záhonek plný levandulí, máte nyní možnost. Připraveny jsou bytové jednotky dispozice 1+kk, ale zvolit si můžete i variantu, kde jsou čtyři nebo až pět pokojů.

Pokud přemýšlíte o větší rodině, je takový výběr naprosto racionální. Výhodou je také občanská vybavenost v okolí, protože za nákupy a zábavou nebudete muset nikam daleko. Klamovka je také místem s proslulým anglickým parkem, takže odpolední procházka po namáhavém zaměstnání přijde jistě vhod.

Praha 5

Útulné a vzdušné bydlení je nadosah

Kromě předzahrádky jsou připravené i lodžie nebo balkon, stačí si jen zvolit byt, který vyhovuje vaší představě. Připraveno je několik různých variant, vždy jde o útulné prostředí, s nímž je vyhověno i moderním trendům. Pokud si chcete vybrat z volných bytů, máte nyní příležitost, nabídka je stále dosti široká. Varianta 1+kk počítá se 39 metry čtverečními životního prostoru, což je velmi zajímavé číslo.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekNa co si dát pozor při výběru barvy na zeď?
Další článekJak funguje správa nemovitosti? Zahrnuje spoustu činností, které vyžadují zkušenosti i spoustu času

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..