Domů Veletrhy - výstavy Krkonošský veletrh v Trutnově 1. – 2. května 2015

Krkonošský veletrh v Trutnově 1. – 2. května 2015

krkonošský veletrh

Přijďte celá rodina oslavit první májové dny na Krkonošský veletrh v Trutnově

Venkovní i vnitřní prostory UFFO v Trutnově budou hostit v pátek 1. května od 9 do 18 hod. a v sobotu 2. května od 9 do 17 hod. šestý ročník KRKONOŠSKÉHO VELETRHU. Veletrh nese výstižný podtitul Stavíme, bydlíme se zaměřením na Stavbu – Bydlení – Zahradu – Hobby – Auto. Pro ženy je nově připravena sekce Žena a domov, pro děti zábava i živá zvířátka. Protože se veletrh koná se ve spolupráci s Městem Trutnov a Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje, je umožněno desítce polských firem ze spřáteleného města Świdnica představit své výrobky.

Vyplatí se trutnovákům ve sváteční prvomájové dny neopouštět město a zajít si s celou rodinou na Krkonošský veletrh? Na to jsme se zeptali Ing. Daniely Nevtípilové z pořádající společnosti Omnis.

Jednoznačná odpověď je – ano! Pokud spojíte jarní procházku s návštěvou veletrhu, zjistíte, že si na veletrhu každý člen rodiny najde to své a společné chvíle strávíte inspirací i zábavou. Pro tatínky je připravena široká škála vystavovatelů od stavebního materiálu, izolací, tepelných čerpadel, přes garážová vrata až po výstavu aut. Maminky potěší prodejní výstava obrazů, studio bytového textilu, košile, vonné svíce, knihy nebo čtení z ruky. A pro děti bude připraven „Dětský den se zvířátky“. Určitě každé dítě nadchne představení nového sportu se cvičenými králíky – králičí hop. Český svaz chovatelů připraví zvířecí farmu s desítkami barevných plemen výstavních králíků, holubů, hus, krocanů, kachen, perliček, slepic a kohoutů. Děti si mohou nechat pomalovat obličej zvířecími motivy, vyfotit se s živým Krakonošem, zaskákat si na nafukovacím hradě a dostanou zvířátka tvarovaná z nafukovacích balónků. K poslechu a dobré náladě bude hrát živá kapela a bude se čepovat pivo Krakonoš. Každý si bude moci vyzkoušet jízdu na elektrokole. Na venkovní ploše bude k dispozici desítka různých typů elektrokol určených do města i do přírody.

Pokud budu chtít stavět nebo rekonstruovat, tak mi návštěva veletrhu pomůže zorientovat se v nabídce na trhu?

Právě k osobnímu kontaktu odborníků a stavebníků je určen Krkonošský veletrh. Nejvíce stavebník ocení přímé rozhovory s odborníky o výhodách tepelných čerpadel, solárních kolektorů či podlahového topení. Firmy představí kotle na tuhá paliva, plynové kotle, ale i radiátory.

Specialisti na hydroizolace a zateplení staveb vysvětlí zájemcům výhody i případné úskalí izolací. Čtyři firmy nabídnou zahradní techniku – traktůrky, sekačky, pily, křovinořezy až po stavby zahradních domků a bezkouřový gril na dřevěné uhlí.

V jedné z největších expozicí uvidíte vše od garážových vrat, přes nabídku markýz, mříží až po sítě a rolety. Další velká expozice patří koupelnovému studiu, které vás jistě svými výrobky naladí na rekonstrukci své koupelny. Pokud máte ještě bytové jádro, můžete se s další z vystavujících firem domluvit na jeho zbourání a postavení krásné nové koupelny.

Na veletrhu bude nabídka nejen stavebního materiálu, ale i řemesel jako je topenářství a vodoinstalační práce.

Jednoduše řečeno, kdo uvažuje o rekonstrukci nebo stavbě, nesmí na Krkonošském veletrhu chybět.

A co letos mohou návštěvníci na veletrhu vyhrát?

Pro dospělé návštěvníky je připravena veletržní tombola o 30l soudek piva Krakonoš nebo měsíční předplatné Krkonošského deníku zdarma. Dále se může zúčastnit losování o diamant. Losovací kupón bude k dispozici přímo na výstavě. Vstup na veletrh stojí 20 Kč pro dospělé a 10 Kč pro děti, ale obyvatelé celého trutnovského okresu obdrží do svých schránek volnou vstupenku na veletrh i s losovacím kupónem jako dárek. Více informací i volnou vstupenku naleznete na www.omnis.cz.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Kontakt:

Ing. Daniela Nevtípilová

manažerka veletrhů

Omnis Olomouc, a.s.

Horní lán 1310/10a

779 00 Olomouc

T:588 881 432,M:608 968 158,F:588 881 446

e-mail: nevtipilova@omnis.cz, www.omnis.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPřijďte načerpat inspiraci pro své bydlení na výstavu Stavíme, bydlíme Karlovy Vary
Další článekNové Chabry – první etapa téměř vyprodána