Představujeme unikátní rezidenční projekt NA VACKOVĚ

by Redakce
bydlení na Vackově

Praha mění díky developerským projektům svou tvář. Pravda je, že některé developerské projekty upadnou v zapomnění a lidé o ně nejeví zájem, jiné naopak nad ostatní vynikají a je o ně enormní zájem. Do druhé kategorie (tedy těch oblíbených) určitě bude patřit projekt NA VACKOVĚ. Zajímavý je již lokalitou, ve které vznikne…

[irp]

Odvážný plán vychází

Projekt NA VACKOVĚ realizuje developerská společnost Metrostav Development a.s.  Vybrala si pro něj velmi lukrativní lokalitu. Staví se na území Žižkova, konkrétně v blízkém okolí ulice Olgy Havlové. Nové bydlení v Praze na Žižkově bude pojato v moderním duchu. Zhotovitel stavby klade velký důraz na to, aby bylo v bytech využito denní světlo a byty nabídly maximální využití prostoru.

na Vackově

Postaveny budou 3 pětipodlažní budovy, ve kterých se bude nacházet celkem 202 bytů. 85 bytů bude mít dispozice 1+kk a 26 bytů bude 2+kk. Tyto jsou vhodné pro singles či mladé páry a jsou i vhodnou investicí do budoucnosti. Jak známo, o menší byty v blízkosti centra je stabilně vysoký zájem. Dalších 81 bude mít dispozice 3+kk a stane se z nich ideální bydlení pro rodiny. Zbylých 10 bytů nabídne velkorysý prostor díky dispozici 4+kk.

bydlení na Vackově

Rezidenti si budou užívat i lokalitu

Projekt NA VACKOVĚ není výjimečný jen po architektonické stránce. Všichni rezidenti si budou moci užívat velké výhody lokality. V blízkosti se nachází nádherné parky Židovské pece a Balkán. Blízko je to i do obchodů, do lékařských zařízení a velkou výhodou jsou i bohaté možnosti kulturního vyžití.

developerský projek Na Vackově

Prodej bytů na Praze 3 byl již zahájen a není radno příliš otálet. Metrostav Development a.s. nabízí dokonce i možnost sjednání výhodné hypotéky ve spolupráci s Hyposervis Consulting a.s. Pokud nemáte představu o tom, kolik vám v bance půjčí, podívejte se na hypoteční kalkulačku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 150 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář