Domů Reality Pražská lokalita Na Vackově: Ideální místo pro klidné bydlení

Pražská lokalita Na Vackově: Ideální místo pro klidné bydlení

byty praha 3

Situace s bydlením není v Praze nijak růžová a výhledově bude dostupných nových bytů přibývat jen poskrovnu, ovšem v případě Horního Žižkova se budou dít velké věci. V místě Nákladového nádraží vyroste zbrusu nová obchodní a rezidenční čtvrť a v lokalitě Na Vackově poblíž parku Židovské pece zase atraktivní developerský projekt s názvem Byty Na Vackově. Nabídne více než tři sta nových bytů a stane se Mekkou milovníků klidného bydlení.

Lokalita se svou západní stranou napojí na budoucí městské centrum, které v příštích letech vyroste namísto bývalého nákladového nádraží. Zájemci o prodej bytů v Praze na Žižkově se tak rozhodně nemusí bát, že by jim poblíž nového bydliště cokoliv chybělo – z hlediska občanské vybavenosti bude lokalita na velmi vysoké úrovni.

 

Živoucí město však představuje pouze jednu z tváří Vackova. Ta druhá je naopak velmi klidná, a právě proto se místo již nyní chlubí unikátní atmosférou, kterou umocňuje přítomnost blízkých pamětihodností a míst opředených legendami.

Na své si však přijdou také milovníci společenského života. Oblast horního Žižkova je protkána příjemnými restauracemi, hospůdkami a bary. A nachází se zde i populární kino Aero, které znalci právem považují za jedno z významných pražských kulturních center.

 

V docházkové vzdálenosti od bytových domů se kromě parku Židovské pece nachází i další úžasná místa, které doslova vybízí k relaxační procházce. Ať už se vydáte do sadů Na Krejcárku, rozlehlého parku Parukářka či na Vítkov, nebudete litovat.

Pokud vás prodej bytu Praha 3 zajímá, sledujte aktuální informace o projektu Byty Na Vackově na byty.navackove.cz. Dokončení výstavby všech bytových domů je naplánováno na rok 2020. Předání bytů proběhne v průběhu roku 2021, takže stále máte šanci na cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě plné zeleně.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZima je za dveřmi a vy máte svou zahradu v blízkosti lesa? Obáváte se zvěře? Poradíme vám, jak můžete svou zahradu ochránit!
Další článekMilujete barvy? Máme pro vás 7 kroků, kterými dosáhnete stylu boho chic

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..