Tapety patří k trendy obložení!

od Redakce
tapety na zeď

Už se nemůžete dívat na oprýskané stěny vašich pokojů? Renovujete dům a hledáte adekvátní náhradu za dřevěné obložky, které již nejsou dávno v módě? Stavíte si svoje hnízdečko lásky a toužíte po jeho skvělém vybavení? Zapomeňte na drahé kachličky, dřevěné palubky a imitace z plastu. Objevte jednoduchost instalací tapet.

Tapety se hodí do každého pokoje

Pokud si vzpomínáte na klasické papírové tapety, které nebylo možné pořádně nalepit na zeď, ihned si je vymažte z paměti. Moderní tapety vyrobené z nejrůznějších materiálů, které působí izolačně, ochranně i designově, patří mezi klenoty. Tapety nabízené českými prodejci se pyšní kvalitním provedením. Mnohé z nich jsou vhodné do koupelny, obývacího pokoje i na chodbu. Jejich barevné variace nabízejí stovky barevných odstínů, motivů a vzorů.

Odhalte styl svého bydlení

Dáte přednost klasickým papírovým anebo vlisovaným druhům s praktickou plastickou strukturou, která zaručuje omyvatelnost a parádní údržbu? Novodobé tapety se nesmršťují, musí se lepit pouze na vyrovnanou zeď bez nesrovnalostí. Jejich výhodou je tepelná a zvuková izolace. Pokud by se vám tapeta omrzela, jednoduše ji strhnete beze zbytku ze stěny. Lepidlo zůstane na tapetě a zeď je nepoškozena. Nepřidělávejte si práci vrtáním, šroubováním a uklízením po řemeslnících. Snadno a rychle si nalepte tapetu na stěnu sami!

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 150 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář