Domů Bydlení Oblečte své přikrývky do saténu: Saténové povlečení a prostěradla dodají ložnici nádech...

Oblečte své přikrývky do saténu: Saténové povlečení a prostěradla dodají ložnici nádech luxusu

povlečení
Zdroj: ceskeluzkoviny.cz

Pro klidný spánek je třeba také něco udělat. V ložnici by měl zavát čerstvý vzduch, jenž navodí příjemnou atmosféru. Stažené žaluzie či závěsy poskytnou pohodu pro brzké usnutí. V hlavní roli je ovšem povlečení. Na něm hodně záleží, jak se vám nakonec bude spát. Už jste vyzkoušeli saténové?

Příjemný spánek v měkkém saténovém povlečení

Určitě znáte ten pocit, když ulehnete do právě povlečené čisté peřiny. Zaboříte se do měkké látky, přikryjete a necháte se ukolébat do sladkého nevědomí. V sortimentu povlečení najdete různé druhy podle použitého materiálu – flanel, mikrovlákno, polyester i bavlnu. Mezi nimi ovšem vyniká bavlněný satén, jenž nabízí luxus a kvalitu. Na první pohled ho poznáte podle lesklého vzhledu daného atlasovou úpravou. Lehnout si do něho znamená vznášet se na obláčku komfortu, který vás bude hýčkat.

V sortimentu tohoto zboží najdete saténové povlečení v běžné velikosti 140 × 200 cm, jímž můžete povléct své peřiny. Součástí je také povlak na polštář 70 × 90 cm a v některých setech najdete i povlak na malý polštářek 40 × 40 cm. Určitě vsaďte na české výrobky se zajímavým designem a v různých barevných kombinacích, které budete moci přizpůsobit vybavení vaší ložnice.

Proč si vybrat saténová prostěradla?

povlečení
Zdroj: ceskeluzkoviny.cz

Satén patří k saténu, proto i povlečení z něho vyrobené by mělo být doplněné prostěradlem ze stejného materiálu. Společně pak vytvoří nerozlučnou dvojici, která bude vaší ložnici vévodit. Výhodou je napínací guma všitá do tunýlku, která drží prostěradlo na místě během spánku. Nikde se nic neroluje ani neshrnuje, vše sedí, jak má. Takto povlečená postel vám nabídne příjemné prostředí pro zdravé spaní, jež vás osvěží a dodá novou energii. Saténová prostěradla se prodávají v několika šířkách a délkách, aby seděla na každou matraci.

Jestliže ještě nemáte satén ve své sbírce ložního povlečení, je na čase to napravit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekNano impregnace je zárukou dlouhověkosti s inspirací v přírodě
Další článekVichřice nebo sníh, zimě vévodí živly. Jak jste na tom s pojištěním majetku?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..