Domů Finance Pojistka, která chrání i pomáhá

Pojistka, která chrání i pomáhá

půjčky

Vlastnit rodinný, či bytový dům je devízou, která svému majiteli zaručuje solventní postavení, výsadní práva, ale i povinnosti. Mezi ty patří postarat se o bezpečnost bydlících, investovat do oprav, mít v kapse veškeré revize i certifikáty a celkově udržet nemovitost v dobré „kondici“.  U větších domů se vyplatí mít svého „majordoma“, nebo pověřeného domovníka, který bude mít všechno v merku, u menších obydlí si musí majitel vystačit svými silami.

Nikdo z nás ale není prorokem, a tak se při sebevětší péči může stát, že dojde k nějaké té kolizi nebo nepříjemnosti. Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Důsledky domovních katastrof mohou mít nedozírné následky, pakliže nemáte sjednáno pojištění nemovitosti. „Bezpečný domov plus“ představuje novou generaci pojištění, které bylo oceněno jako TOP produkt prostřednictvím nezávislých finančních serverů.

Základní i katastrofická rizika v ceně

Výhodou tohoto pojištění je částka navržená přesně podle metrů čtverečních obytné plochy. Předmětem smluvního plnění bude rodinný dům, či rekreační stavba až se dvěma byty, byt v osobním vlastnictví, nemovitost ve stavbě, domácnost, budova s podnikatelskou činností do ½ obytné plochy, vybavení kanceláře nebo ordinace, garáž nebo i bazény a vířivé vany.  Limitem odpovědnosti je suma 10 miliónů korun. V základní verzi jsou obsaženy i rizikové aspekty, jako škody způsobené zvěří, rozbití skla, odcizení stavebních součástí nebo zajištění náhradního ubytování až na jeden rok. Spočítejte si pojištění nemovitosti on-line a jako bonus zdarma bude smluveno i pojištění občanské odpovědnosti.

půjčky

Nemovitost i movitost

Krizové situace, způsobené zloději nebo přírodními živly, které nelze předvídat, ani jim preventivně předcházet, řeší majetkové pojištění. Částka na ně vynaložená stojí za klid a možnost v noci bez starostí spát. Majetek, totiž nejsou jen statistické objekty, ale i jejich vybavení. Ochrana před požárem, vyplavením nebo bouří je prostě k nezaplacení. Pojistka dokáže posloužit ale i při takových malichernostech, jako jsou zabouchnuté dveře, shozené zboží z regálu v obchodě nebo vytečená voda z pračky.

K dispozici všem klientům je nonstop asistenční služba, která slouží jako linka pro pomoc v nouzi. Pojištění domu, bytu i vybavení domácnosti je dnes naprostým standardem, který si může dovolit úplně každý.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKrásné povlečení zvedne cenu bytu. Dbejte i na estetický dojem!
Další článekRealitní kancelář Musil reality

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..