Domů Finance Potřebuje vaše bydlení nový facelift? Nebojte se rekonstrukce

Potřebuje vaše bydlení nový facelift? Nebojte se rekonstrukce

rekonstrukce bydlení

Jaro je v plném proudu, pomalu se začíná přelévat do dalšího teplého léta. Kromě odpočinku a dovolených nastává ideální čas na rekonstrukci vašeho domu či bytu. Že vám na ni nezbývají volné finance a raději přežijete další rok ve starém? Proč se zbytečně trápit? Užívejte si příjemného bydlení, o splnění vašeho snu se postará půjčka na rekonstrukci. Jako výhodou variantu financování může využít například Rychloúvěr na rekonstrukci od Modré pyramidy.

Pro zaručený výsledek oslovte profesionály

Nemáte-li s rekonstrukcemi příliš mnoho zkušeností, obraťte se na projektanty či architekty, kteří vám s naplánováním vaší přestavby rádi pomohou. Kromě jiného vám šikovný architekt připraví několik vizualizací vašich nápadů, díky nimž si dokážete představit a vybrat tu nejlepší variantu. Na výsledném stavu vašeho projektu bude zkušená ruka profesionála znát.

Začněte plánovat včas

Jestliže jste se již rozhodli, že se v létě pustíte do rekonstrukce, je nutné již nyní vyřešit veškeré papírování okolo. Bude-li vaše rekonstrukce rozsáhlejší a změní vnější vzhled vaší nemovitosti nebo plánujete-li zasahovat do nosných příček, informujte se na nejbližším stavebním úřadě, zda po vás nebudou vyžadovat stavební povolení. Na jeho vyřízení mají úředníci za zákona minimálně 30 dní, proto je potřeba si tyto záležitosti vyřídit včas.

Jak na financování rekonstrukce?

V předstihu je potřeba začít řešit také financování vaší rekonstrukce. Volit můžete z několika typů úvěrů, nabízí se úvěr ze stavebního spoření, překlenovací úvěr či půjčka bez ručitele. Máte-li uzavřeno stavební spoření, bude pro financování vaší rekonstrukce nejvýhodnější právě úvěr ze stavebního spoření nebo překlenovací úvěr. V případě, že tento typ spoření nemáte, využijte na rekonstrukci některou z půjček bez ručitele. Velmi výhodný je Rychloúvěr na rekonstrukci od Modré pyramidy, díky němuž dostanete v krátké době peníze na váš účet. Nedokážete vybrat pro vás nejvýhodnější finanční produkt? Porovnejte si různé typy úvěrů a vše si díky úvěrové kalkulačce spočítejte online.

Finanční poradce vás jednoduše povede

Nejste si jisti, že celý proces žádosti o úvěr zvládnete sami? Zkušený finanční poradce vám pomůže s výběrem toho nejvýhodnějšího úvěru a provede vás celým procesem jeho získání.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVenkovní květináče a truhlíky: Inspirace na ty nejkrásnější kousky
Další článekJak vybrat vhodného developera nemovitosti?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..