Co s bytem, který sice nevyužíváte, ale nechcete ani prodat? Pronajímejte ho přes Airbnb!

Co s bytem, který sice nevyužíváte, ale nechcete ani prodat? Pronajímejte ho přes Airbnb!

Vlastníte nemovitost, ve které se nechystáte bydlet a zároveň se jí nechcete zbavit? Začněte byt pronajímat a udělejte si z něj další zdroj příjmů. A místo klasického dlouhodobého pronájmu zvažte pronájem krátkodobý – přinese vám mnohem větší zisk. Všechnu práci za vás odvede tým odborníků z Let Me Inn – specialistů na krátkodobý pronájem bytu přes Airbnb.

Více peněz, méně práce. Komu by se to nelíbilo…

Fakt, že krátkodobý pronájem vynáší vlastníkovi nemovitosti mnohem více než pronájem dlouhodobý, je nesporný. S atraktivnějšími příjmy jde ovšem ruku v ruce i časová náročnost. Apartmán může vydělávat jen za předpokladu, že se o něj hostitel příkladně stará. A nejen to – časově náročné jsou i správa profilu na Airbnb, komunikace s hosty a související záležitosti. Nabízí se však řešení – správa pronájmu bytu pod křídly profesionálů. Co konkrétně vám přinese spolupráce s Let Me Inn?

Klienti Let Me Inn zaznamenali mimořádné zvýšení příjmů (až o 50 %) a vyšší obsazenost (o cca 25 %). Tým odborníků zajišťuje vícejazyčný zákaznický servis, bleskově komunikuje s hosty a aktivně řeší jakékoliv případné problémy.

Profesionálové se starají o osobní přivítání hostů, úklid, údržbu a opravy, aktualizaci cen na základě reálné poptávky a v neposlední řadě o profi prezentaci na Airbnb včetně špičkových fotografií.

pronájem airbnb

Kolik vás bude práva bytu stát?

Cena správy krátkodobého pronájmu není vysoká – můžete si ji vypočítat pomocí kalkulačky přímo na webu Let Me Inn. Podstatné je, že díky zkušenostem zaměstnanců dosáhnete mnohem vyššího zisku z pronájmu a související náklady bez problémů pokryjete. O svou nemovitost se nebudete muset starat, a přesto vám bude vydělávat. Více se dozvíte na letmeinn.cz.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *