• Reality
  • 27. 6. 2019
  • 3 min. čtení

Luxusní bydlení v Chuchli

Luxusní bydlení v Chuchli

Každý muž by měl ve svém životě postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. Staré rčení, jež pány tvorstva rozhodně nikterak nešetří, má pragmatický podtext. Muž je od přírody lovec a jeho úkolem je nejen rozsévat svůj genofond, ale zároveň budovat rodinná hnízda. Dost práce na jedno produktivní období, nemyslíte?

Pořídit bydlení je totiž rok do roku složitější. Přestože mladí začínají svou životní sólo dráhu v nájemních bytech, postupem času mají potřebu „zahnízdit“ do svého. V případě, že je dokonce na spadnutí rodinný život s dětmi, optimální variantou se jeví zakoupit rodinný dům, či vilový komplex. Atraktivní bydlení podle posledních trendů nabízí luxusní vily ve Velké Chuchli. Jsou prototypem moderního bydlení v dosahu velkoměsta.

Bydlení na dobré adrese

Obytný komplex nad chuchelským závodištěm zahrnuje tři desítky vil, které jsou vhodné i pro vícegenerační bydlení. Nejmenší mají dispozice 4+kk, největší pak 7+kk. Součástí většiny domů je prostorná terasa, zahrada a garáž pro jedno nebo dvě stání. Všechny novostavby jsou patrové a jsou ohraničeny drátěným plotem.

Hlavním cílem projektu je nabídnout všem kvalitní, moderní a útulné bydlení v unikátním prostředí, které je doslova symbiózou architektonických skvostů s přírodou. Vila na prodej má veškeré výhody, které si jen umíte představit: ucelená nová vznikající čtvrť, krásné výhledy na Prahu, jedno i vícegenerační bydlení, soukromé zóny v okolí domu, prostorné zahrady a terasy, nadstandardní vybavení interiéru, výjimečný koncept bydlení.

Městečko mé střediskové

Ve čtvrti jsou dvě autobusové zastávky, vlakové nádraží, z občanské vybavenosti pak nechybí mateřská školka, škola, praktický lékař pro dospělé nebo veterinární ambulance. Samozřejmé jsou obchody i restaurace. Život v Chuchli nabízí veškeré vymoženosti města a zároveň pohodu venkova.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *