Domů Rady a tipy Brňáci přišli s novým účinným systémem bytových parfémů

Brňáci přišli s novým účinným systémem bytových parfémů

vůně do bytu

Řada z nás si jistě už zkusila pořídit vůni do bytu, která funguje přes rákosové nebo bambusové tyčinky a ne každý byl s tímto produktem spokojený.
Nyní však mladí podnikatelé z Brna přišli s novým typem tyčinek, který je mnohem účinnější.

Mladý pár z Brna, který již před třemi lety otevřel alternativní parfumerii to Tap, která se stala brzy úspěšnou, přišel před půl rokem s novou prodejnou. Druhá prodejna se jmenuje provoňsi a zabývá se především bytovými vůněmi, ale také vůněmi do auta, šatníku a vonnými svíčkami.

Prodej vůni pojali netradičně a to tak, že si můžete vůni do bytu seskládat z jednotlivých vonných nebo přírodních olejů a tím si vytvořit svůj unikátní bytový parfém. Také si však můžete vybrat z již hotových mixů, kterých je okolo padesáti. Krásně funguje třeba Čerstvé prádlo, Levandule s vanilkou, Divoké dřevo, atd. Oleje se rozřeďují přímo na prodejně na počkání a zákazník si sám může vybrat ze dvou poměrů olejů a tak si stanovit intenzitu bytové vůně.

Majitelé od začátku bojovali s tím, že dřevěné tyčinky si olej nasají mnohem hůře a jelikož jejich bytové parfémy jsou velice olejové, tak se snažili vymýšlet různé způsoby, jak intenzitu vůně podpořit a udržet.

vůně do bytu
Před několika týdny na to ale přišli. Testovali nový způsob a nyní s ním můžou s jistotou vyjít na světlo. Jedná se o látkové tyčinky, kdy si látka olej krásně nasaje a drží ho, tím je vůně intenzivnější a tento systém skvěle funguje.
Kombinace vysoce olejových vůní a těchto tyčinek zaručuje intenzitu, také proto majitelé jsou uprostřed sjednávání užitného vzoru, kdy už v této době výrobek patří výhradně jejich společnosti.

Látková tyčinka má také další výhodu pro zákazníka, a to tu, že není o moc více nákladná, tím pádem produkty nemuseli zdražit a pořád začínají na ceně 235 Kč, kdy už za tuto cenu si můžete vybrat i flakonek dle vašeho vkusu a vydrž vůně je okolo 4 měsíců.

Prodejna provoňsi je také skvělý tip na dárek i dárkové poukazy totiž nabízejí trochu jinak. Můžete si zvolit libovolnou částku, třeba i 99 Kč, za které si nakoupíte vůni do auta nebo vonný sáček do šatníku a navíc, poukaz je časově zcela neomezený.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekDlažba – tradiční povrch v moderním pojetí
Další článekZnačkové vodovodní baterie jako designový skvost

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..