Domů Reality Z pronájmu do vlastního bydlení

Z pronájmu do vlastního bydlení

Je logické, že mladý člověk, kterému rodiče zajistí start do života v podobě koupě nemovitosti, to má o poznání lehčí. Popravdě řečeno, takových dnes však není mnoho. Většinou alespoň rodiče připraví dětem půdu v podobě stavebního spoření, které může potomek využít ihned k účelům bydlení – popřípadě si dále šetřit. I to je obrovská pomoc. Těm, co musí začínat od piky, nemusí být nic líto. Všichni máme nakonec možnost bydlet ve vlastním. Ono dá rozum, že někdo si svůj sen splní dříve a jiný později, právě v závislosti jednak vlastních ambicí, a pak na pomoci rodiny.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Bydlení studentů

Je jasné, že student se nebude zajímat o prodej bytů Praha, pokud má před sebou ještě několik studentských let. Většinou jsou rádi, že si v několika osobách vydělají na nájem a živobytí. Nicméně je to první krok do samostatného života, kde si mladí musí uklízet, vařit a naučit se platební morálce. Nezaplatíš – letíš. Ale je to doba, kdy už může střádat plány na první úplně samostatné bydlení či bydlení v páru.

sekyra group

První samostatný krok

Jak bylo výše uvedeno, pomoc rodičů je zcela vítána. Ne každý má však takové možnosti. Tak nezbývá, než si po studiích najít zaměstnání na hlavní pracovní poměr a makat. Stabilita, pravidelný příjem, dobrá platební morálka umožní vyřízení hypotéky. Pak se směle může i mladý člověk dívat na nové byty v Praze 5. Poskytují vše, co mladý člověk k životu potřebuje. Obchodní centra, sportovní zařízení, blízkost MHD a nechybí relaxační zóna plná zeleně. Na své první samostatné bydlení se nikdy nezapomíná. Je to podobné, jako s první láskou.

sekyra group

Když vás začne byt svírat

Někdo v bytě vydrží celý život, protože mu to tak vyhovuje. Jsou však tací, co přestože svůj byt mají rádi a jsou mu vděční za ty léta, co poskytoval soukromí a svou náruč, začnou mít pocit stísněnosti. Něco je nabádá, aby mířili ještě výš, a tak si pohladí své čelo a uvědomí si svou první vrásku. Není čas postoupit na žebříčku zase o políčko výše? Stavební parcely Praha 9 nabídnou nový životní rozměr. Možná vás začne bavit i golf, protože ten přímo sousedí s klidnými pozemky, lákajícími na nový život v nízkoenergetickém domě. Na svůj první byteček budete určitě dlouho vzpomínat, zvlášť pokud jste tam počali prvního potomka. Ale to je přirozené, že člověk chce neustále růst a postupovat výš. S rozrůstající se rodinkou musí růst i prostor pro bydlení.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVlastníci bytů se bojí: Trvalý pobyt přivádí exekutory
Další článekS vyčištěnou fasádou bude váš rodinný dům o 10 let mladší

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..