Eppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou

Eppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou

Nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou CryoCube F570, F570h, FC660 a FC660h spojují maximální bezpečnost vzorku s lepší funkčností. Nová vylepšení snižují spotřebu energie a zajišťují mrazničkám CryoCube nejvyšší energetickou účinnost dostupnou na trhu.

Modely mrazniček CryoCube F570h a FC660h (velmi výkonné modely) dále zlepšují energetickou účinnost ve srovnání s produkty F570 a FC660. Všechny mrazničky CryoCube jsou navrženy jako vysoce spolehlivé. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších součástí a poskytují konzistentní výkon a konzervaci po celé roky.

O společnosti Eppendorf:

Eppendorf je přední společnost v odvětví přírodních věd, která vyvíjí a prodává nástroje, spotřební materiál a služby pro manipulaci s kapalinami, vzorky a buňkami v laboratořích po celém světě. Její sortiment zahrnuje pipety a automatizované pipetovací systémy, zásobníky, odstředivky, mixéry, spektrometry a zesilovací zařízení DNA, stejně jako mrazničky s ultra-nízkou teplotou, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, vibrační přístroje a systémy pro buněčnou manipulaci. Tuto řadu nejkvalitnějších prémiových produktů doplňuje spotřební materiál, jako například špičky pipet, zkumavky, mikrolitrové desky a bioreaktory na jedno použití.

Výrobky firmy Eppendorf mají široké využití v akademických a komerčních výzkumných laboratořích, ve farmaceutických a biotechnologických firmách, stejně jako v chemickém a potravinářském průmyslu. Jsou určeny také pro klinické laboratoře a laboratoře pro analýzu životního prostředí, forenzní laboratoře a průmyslové laboratoře provádějící analýzy procesů a zajištění výroby a kvality.

Společnost Eppendorf byla založena v roce 1945 v Hamburku v Německu, a má přibližně 2850 zaměstnanců po celém světě. Společnost má pobočky ve 25 zemích světa a zastoupení na všech ostatních trzích prostřednictvím distributorů.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *