• Reality
  • 25. 3. 2015
  • 3 min. čtení

Lexxus Norton nově nabízí luxusní nemovitosti i v zahraničí

Lexxus Norton nově nabízí luxusní nemovitosti i v zahraničí

Realitní kancelář LEXXUS nově zařadila pod značkou Lexxus Norton do nabídky zahraniční nemovitosti. Lidé si tak mohou koupit luxusní nemovitosti nejen v pražských lokalitách, ale například i na exotickém ostrově Mauricius. Nabídka zahrnuje i euroasijský ostrov Kypr, italské Toskánsko, Černou Horu, Thajsko či Maltu.

Lexxus Norton nabízí nově exkluzivní nemovitosti v zahraničí. Mezi první v nabídce patří Luxury Marina residences z portfolia investora Radka Mašína. Lidé si budou moci vybrat apartmány, vily různých velikostí či duplexy – dvojité domy –, a to hned v několika turistických přístavních destinacích. V nabídce jsou nemovitosti na ostrově Mauricius, na Kypru, v Toskánsku, Černé Hoře, Thajsku či Maltě.

Nemovitosti jsou navíc součástí vybavených komplexů, a tak lidé mají v blízkosti k dispozici i služby. Navštívit mohou přímo obchody, špičkové restaurace, posilovny či bary. A k dispozici je i parkoviště, 24 hodinová bezpečností služba, fitness centra a ve výjimečných případech i heliport.

„Tyto nemovitosti vyhledávají zejména klienti, kteří vlastní nebo si pronajímají loď. Každá rezidence má totiž vlastní Yacht Club. A přístavy jsou na vysoké úrovni. Některé z nich jsou ohodnocené jako Five Golden Anchor Award či Blue flag Marina. Tato ohodnocení jsou udělována jen přístavům a plážím, které musejí splňovat přísné normy,“ popsala Denisa Višňovská, partner pražské realitní společnosti LEXXUS, která prodává luxusní nemovitosti pod značkou Lexxus Norton.

Zájemci si mohou nemovitost buď dlouhodobě pronajmout, nebo koupit. A pro mnohé může být právě koupě takového obydlí zajímavou investiční příležitostí. Většina destinací totiž provozuje službu rental pool, vlastnictví jedné nemovitosti tak lze sdílet s více partnery a rozdělit si s nimi jak náklady na provoz, tak příjmy z případného nájmu. V některých zemích, které jsou v nabídce Lexxus Norton, přitom lze využít velmi výhodného daňového prostředí. „Ceny těchto nemovitostí se pohybují v závislosti na přístavní destinaci a velikosti od 130 400 eur za apartmán. Ceny vil se pohybují v milionech eur,“ uzavřela Višňovská.

O realitní společnosti LEXXUS

Realitní kancelář LEXXUS nabízí velký výběr starších a nových bytů, novostaveb v developerských projektech, prodej rodinných domů, bytů a pozemků v Praze a okolí. Patří více než dvě desítky let k nejvýznamnějším realitním kancelářím v Praze. V portfoliu společnosti jsou nové rezidenční projekty, nové byty a domy, second hand novostavby, rodinné domy na prodej i luxusní nemovitosti k prodeji či pronájmu. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních, a zejména rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *