Domů Rady a tipy Nechte si zkontrolovat svůj komín

Nechte si zkontrolovat svůj komín

čištění komínů

Ať už topíte dřevem, plynem nebo třeba i uhlím, je každoročně nezbytná kontrola komínu. Vzpomenout si na ni můžete kdykoliv během roku. Využijte k tomu profesionálních kominických služeb. Kromě čištění komínků stojí za zmínku třeba i frézování, vložkování nebo vymazávání komínu. Jaký je mezi těmito činnostmi rozdíl?

Pravidelné kontroly komínů

Každý komín vyžaduje pravidelné kontroly. A je jedno, zda se jedná o komín u chalupy, která už něco pamatuje, nebo o komín novostavby, kterou jste si nechali postavit minulý rok. Bezpečnost by zkrátka měla být na prvním místě. Tím, že necháte svůj komín pravidelně zkontrolovat, potlačíte nebezpečí požáru. Specialistou na pravidelné kontroly i na další oborové činnosti je kominictví Artifex, které se zaměřuje na celou škálu služeb.

Vložkování nebo vymazávání komínu

I tyto činnosti patří mezi služby, které toto kominictví nabízí. Frézování komínu vám pomůže zlepšit jeho tah nebo třeba těsnost. V mnoha případech je pak nutné přistoupit na vložkování či vymazání komínu. Vložkování se provádí především u užších komínů. Pro vymazání se často používají speciální systémy, které nevyžadují frézování. Ušetří vám tak mnoho času i finančních prostředků. Můžete tak ušetřit jak při realizaci úprav, tak i tím, že díky vymazání ušetříte nějaké finanční prostředky.

Rekonstrukce staršího komínu

Rekonstrukce starých komínů je nezbytná tam, kde komín je tak starý, že už nedrží svůj tvar. V kominictví Artifex si můžete nechat opravit stávající komínový systém, nechat provést montáž či opravu komínové látky nebo realizovat prohlídku až do 40 metrů hloubky inspekční kamerou. Rekonstrukce komínu vyžaduje kvalitní materiály, které ve zmíněném kominictví mají po ruce. Navíc používají jen osvědčené technologické postupy, které se zasadí o ty nejlepší výsledky. Každý komín vyžaduje jinou péči, a když si nejste jisti, jakou mu věnovat, určitě se obraťte na specialisty.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

Kontakt:

Artifex group s.r.o.

Třída Budovatelů 2323/92

Most

434 01

GSM: +420 702 087 551

email: kominik@artifexgroup.cz

web: www.artifex-kominik.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekRekonstrukce bytu není snadná ani nedosažitelná
Další článekKoberce do bytu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..