Komplexní služby pro SVJ v Praze a okolí

od Redakce
správa nemoviostí

Jste jedno z mnoha bytových družstev (BD) nebo společenství vlastníků jednotek (SVJ), které má problémy s kompletní správou vašeho bytového domu, jeho okolí, kancelářské budovy nebo jednotlivých bytů? Často objednáváte různé služby u mnoha dodavatelů, což vás stojí především čas a zbytečně vynaložené peníze navíc? Nestíháte se starat o ekonomickou i technickou správu budovy včetně údržby zeleně a pravidelné údržby všech zařízení v dome? Povolejte na pomoc profesionály z Prague Property Management, a.s. (PPM) a nechte správu vašeho domu v rukou opravdových odborníků, kteří vám ušetří mnoho starostí, ztraceného času a v první řadě slušné peníze.

Profesionální služby pro SVJ v Praze a okolí

Možná si říkáte, jaké všechny povinnosti spadají pod SVJ v případě správy bytového nebo nebytového domu. V první řadě se jedná o kompletní ekonomickou, ale i technickou správu objektu, která s sebou nese mnoho dílčích služeb. Proto se mnoho SVJ obrací na odborníky, kteří veškeré povinnosti spojené se správou budovy dokážou pokrýt díky modernímu facility managementu. Ten spočívá v zajištění správy vaší budovy tak, abyste měli jistotu, že vše funguje, tak jak má. Efektivně, bez častých poruch a ke spokojenosti všech vlastníků.

Jaké další profesionální služby pro SVJ v Praze a okolí můžete využít? Například spolehlivou ostrahu objektů, výhodné pojištění proti škodám, detailní vedení účetnictví nebo plošný úklid v okolí domu. V neposlední řadě pak můžete také vyhledat služby profesionálního předsedy SVJ, který kompletně přebere zodpovědnost za plánování rozpočtu, opravy, řešení provozních a administrativních záležitostí a problémů vašeho SVJ. Včetně řešení častých potíží s neplatiči.

Služby pro SVJ od PPM, a.s.

Nyní už víte, jaké služby pro SVJ můžete využít a je čas představit také nás. Jsme pražská správcovská společnost Prague Property Management, a. s. (PPM), která je již od počátku 90. let úspěšným poskytovatelem profesionálních služeb v oblasti správy bytových a nebytových objektů. Působíme především v hlavním městě a jeho přilehlém okolí, kde máme v současné době ve správě přes 10 000 bytových jednotek a spolupracujeme s více jak 105 pražskými SVJ.  Spolupráci nabízíme především SVJ a BD, které mají ve správě bytové domy, novostavby, kancelářské budovy nebo objekty krátce po výstavbě nebo rekonstrukci. Zaměřujeme se na kvalitní facility management, klademe velký důraz na komunikaci s klientem.

Dobře víme, že úplné pochopení potřeb klienta a správně vedené komunikace je základem úspěchu. Vstřícnou komunikaci a přesné plnění požadavků našich zákazníků považujeme za klíčové faktory. Proto jsme vybudovali přívětivou klientskou zónu a vyzkoušet můžete také našeho nového Elektronického Domovního Asistenta (EDA), díky kterému budete vždycky včas informovaní o případných výlukách a opravách.

V současné době disponujeme jako jedni z mála na trhu správy nemovitostí také flexibilním pojištěním do výše 50 000 000 Kč. A to na škody způsobené třetím stranám činností naší společnosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 150 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář