• Služby
  • 20. 12. 2019
  • 3 min. čtení

Žádná párty se neobejde bez kvalitního zázemí!

Žádná párty se neobejde bez kvalitního zázemí!

Pokud jste se někdy zúčastnili neformální zahradní párty, tak jste jistě zaznamenali, že organizace takové akce rozhodně není jednoduché. Nejen, že musíte zajistit program a občerstvení, ale také nezbytné zázemí pro případ, že by s vámi počasí nespolupracovalo. K tomu se nejvíce hodí zahradní párty stany a pivní sety, které si v dnešní době můžete pohodlně pronajmout hned na několik dní.

Jaký stan si pronajmout?

Jestliže nemáte vlastní velké stany, pak se obraťte na půjčovnu párty stanů Praha, kde mají vše potřebné. Nejprve však musíte uvážit velikost celé akce a s tím spojený počet pozvaných hostů. Podle jejich počtu pak můžete vybírat mezi malým stanem o rozměrech 3×3 metry nebo větším stanem 6×3 metry. Oba tyto stany lze po vnějším obvodu vybavit stěnou, která uvnitř vytvoří daleko útulnější prostředí. Funguje totiž jako skvělá ochrana proti větru a dešti.

Na čem budou hosté sedět?

Na žádné zahradní slavnosti ovšem nesmí chybět místo na sezení. Ideální je zvolit cestu pronájmu pivních setů, neboť je jejich nákup poněkud neefektivní. Pivní sety jsou velice stabilní základnou až pro 8 osob, které zde najdou tolik hledané pohodlí. Jsou vyrobeny ze dřeva a kovu, neboť se tyto materiály ukázaly v průběhu používání jako suverénně nejodolnější.

party stany

Kolik mě bude půjčovné stát?

Poslední otázka, která vás při pořádání zahradní párty napadne, je asi oblast rozpočtu. Klasický pivní set si můžete vypůjčit za cenu okolo 150 Kč za den, což rozhodně není špatné. Oproti tomu je pronájem nůžkových stanů o něco dražší, avšak to je zcela pochopitelné. Například za stan 3×3 včetně bočnic zaplatíte 750 korun za den. Kotvící sada a další příslušenství je samozřejmě zahrnuto v ceně. Musíte ovšem počítat s nutnou vratnou zálohou, která činí 10 tisíc korun.

Pořádání zahradní párty se nemusíte bát. Po pronájmu stanů a pivních setů už se budete muset postarat pouze o kvalitní zábavu, což vám jistě nebude dělat problém.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *