Domů Bydlení Posviťte si na dětský pokoj

Posviťte si na dětský pokoj

dětský pokoj

Existují stovky nápadů, jak dětem jejich království vylepšit. Největší chybou je ponechání starého nábytku v domnění, že jim to stačí, protož vše zničí. Tento způsob je povolen jen při nedostatku financí. Děti se potřebují pohybovat v prostoru, kde se dobře cítí. Když je zajištěna dostatečná hrací a učební plocha, máte vyhráno. Jen tak mohou podávat výborné výkony.

Školáci potřebují své soukromí

Chystají se vaše děti do školy? Přichází ten nejvyšší čas doplnit jejich království her na učební. Není to zase tak těžké. Inspirace na internetu je nepřeberná. Dnešní možnosti jsou až nepochopitelné. Vždy by se měl klást důraz na bezpečnost, nezávadnost a kvalitu provedení. Až na posledním místě by se měla objevit cena. Základním prvkem dětského pokoje je stabilní postel, dětský psací stůl, pohodlná židle, dostatečný úložný prostor a dekorace.

Postel v pevném provedení

Pokud si myslíte, že děti využívají postel jen na spaní, jste na omylu. Mají na ní umístěny hračky, knihy a kamarády, proto musí být stabilní a opatřena zaoblenými rohy. Jinak by se mohly děti při hře ihned zranit. Postele ve tvaru autíčka anebo vesmírné lodi se s přibývajícím věkem omrzí. Patrové postele se jeví jako smysluplná záležitost pro více dětí. Umístění postele do patra oddělí hrací koutek od spacího.

Dostatek prostoru pro hračky i knihy

Vybírejte pro děti skříně, komody, zásuvky i poličky účelně. Je až neuvěřitelné, kolik mají naši nejmenší věcí, hraček, časopisů, plyšáků a stavebnic. Vše by mělo být na svém místě, učte své dítě úklidu. Pokoj školáka se neobejde bez pěkného koberce, který navíc drží teplo. Nejen nejmenší děti si rády hrají na zemi. Jeho údržba není zase tak rozsáhlá, je třeba udržovat hygienu hlavně při častých kamarádských návštěvách. Dekorace na stěnách v podobě obrázků, tapet, fotografií a plakátů nechte na výběru své ratolesti.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVybíráme svítidla do jednotlivých pokojů
Další článekPůjčka jako financování bydlení. Vybere si každý

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..