Domů Bydlení Jak vybrat správnou postel?

Jak vybrat správnou postel?

jak vybrat postel

Jaké jsou podle vás zásady správného spaní? Jistě pohodlná a stabilní postel. Její výběr není ničím snadným ani náročným. Na prvním místě je pro mnoho lidí finanční situace. Koupě kvalitní postele není jistě finančně zanedbatelná. Největší důraz by se měl klást na samotnou konstrukci, matraci i rošt. Vzhled postele hraje také stěžejní roli, častokrát předčí její funkčnost.

Matrace vás dokáže poslat do nebe

Robustní lůžko v koženkové úpravě si našlo své místo na výsluní. Pevná stabilní postel s roštěm a pohodlnou matrací se postará o všechna pozitiva zdravého spaní. Matrace by neměla být příliš měkká ani tvrdá, projeví se to na spánku. Nejvíce poškozujeme svou páteř, to se časem určitě projeví. Nehledě na to, že se mohou objevit i vážnější zdravotní obtíže. Zatěžují se dokonce vnitřní orgány. Matrace má za úkol držet dokonalý tvar. Jinak byste se cítili po spánku rozlámaní a nanic.

[irp]

Postel s pěkným rámem

V obchodě či e-shopu se dá pořídit postelový rám již od 1500 korun. Nejčastěji jsou vyráběny z masivu, lamina anebo kovu či čalounění. Ani kombinace materiálů není vyloučena. Nejlepší cestu zdravého spaní slibuje přírodní dřevo vhodné pro všechny generace a alergiky. Velikost postele se řeší podle potřeby i dispozice ložnice. Ideální volbou pro jednoho člověka se jeví 1, 5 lůžka. Důležité je ponechat si kolem postele dostatečný prostor pro pohyb.

Postele pro děti i dospělé

Snad nejpřísnější kritéria by měla splňovat postel pro kojence, děti a seniory. Základem je pevnost a bezpečnost, zaoblené roky konstrukce a funkční matrace. Známe hned několik druhů matrací. Svou oblibu si nesou pěnové produkty, moderní latexové a taštičkou pružinové matrace. Jejich kvalita je rozčleněna cenou a životností. Ani s výběrem roštu bychom neměli hazardovat. Lze volit mezi pevným, polohovacím a motorovým. Laťkové a lamelový rošty jsou jisté varianty volby.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak barevně sladit pokoje v domě?
Další článekJsou posuvné dveře tou správnou volbou?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..