Domů Reality Profesionální správa nemovitostí v Olomouci a okolí

Profesionální správa nemovitostí v Olomouci a okolí

správa nemovitostí

Jste vlastníkem bytu, rodinného domu nebo jiné investiční nemovitosti k pronájmu? Máte problémy se stávajícími nájemníky, nebo se vám dlouhodobě nedaří najít vhodného nájemce? Unavují vás neustálé starosti s vyúčtováním energií? Zvolte pomoc profesionálů a inkasujte výnosy z vašich nemovitostí bez větší námahy.  

Rizika správy nemovitostí

Běžná správa vašeho bytu, rodinného domu nebo jiné investiční nemovitosti nemusí vždy znamenat jednoduchý zdroj příjmu. Může vás to stát mnoho času, starostí a bez řádné kvalifikace a znalostí i mnohem více. A to i v případě, že je ve vašem bytě, bytovém domě nebo kanceláři slušný, platící a dlouholetý nájemce. V horším případě vám nájemník může ničit majetek, včas neplatit poplatky nebo jinak porušovat znění nájemní smlouvy. Dále pak nemusí dodržet výpovědní lhůtu, nebo svým chováním trvale rušit klid v domě.

Značná úskalí ale mohou nastat i na straně vlastníka bytových či nebytových prostor. Majitelé totiž často neumí správně vyúčtovat energie a nedokážou zajistit servisní služby. Problém mnohdy nastává už při počátečním sepsání nájemní smlouvy. Pro optimální výnos z vaší investiční nemovitosti se musíte také výborně orientovat na realitním trhu v oblasti, kde je vaše nemovitost situována.

Profesionální správa nemovitostí v Olomouci a okolí

V Musil reality jsme absolutní odborníci v oboru s mnohaletou praxí a perfektní znalostí místního trhu. Profesionální správou nemovitostí se zabýváme už od roku 2007. Mimo klasickou realitní činnost spravujeme stovky investičních nemovitostí, které jsou situovány nejen v Olomouci, ale také ve Šternberku, Litovli, Uničově, Mohelnici, Zábřehu, Prostějově, Přerově a v mnoha dalších místech regionu. Máme ve správě nejen byty k pronájmu, ale také rodinné domy, bytové domy a celé kancelářské budovy.

A proč investovat právě s námi? Díky mnohaleté praxi za vás vyhledáme tu správnou nemovitost, která bude pro vaši investici nejvhodnější. Pečlivě prověříme právní i faktický stav nemovitosti. Naši odborníci vypracují investiční analýzu, abyste již dopředu věděli, na jaký se můžete těšit výnos. Díky našemu unikátnímu produktu SIN vám výnos z vaší investice dokonce sami zaručíme.

I vy se jistě chcete věnovat nejen práci, ale také rodině, zábavě a svým zájmům. Neváhejte nás ihned kontaktovat, sjednejte si osobní schůzku a inkasujte výnosy z vašich nemovitostí bez starostí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVybíráme povlečení pro náš domov
Další článekOtevřete létu čistou náruč!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..