Domů Služby Umíte správně vybrat elektrocentrálu?

Umíte správně vybrat elektrocentrálu?

půjčovna elektrocentrál

Každý, kdo má chatu bez elektřiny, zná elektrocentrály doslova jako svoje boty. Ale využije je o mnoho větší sorta lidí. Pokud třeba jezdíte v obytném voze nebo si potřebujete něco opravit daleko od nejbližší zásuvky. Jaké jsou výhody elektrocentrál a podle čeho vybrat tu správnou?

Na výkonu záleží

Základní otázka každého kupujícího bude: „Co všechno potřebuji napájet?“ Pokud centrálu potřebujete jenom k pohonu několika malých zařízení, třeba dataprojektoru na letní kino nebo žárovky na svícení, potom vám vystačí ta nejlevnější elektrocentrála s kapacitní regulací. Horší to bude s různými nástroji s elektromotory. V tomto případě nestačí se podívat na příkon a koupit agregát s podobným výkonem. Motory se musí nějak rozběhnout. Při startování se můžete dostat třeba na čtyřnásobný výkon.

Kde všude ji využiji?

Nejčastější využití bývá při práci většinou na vaší chalupě. Ať už potřebujete čerpadlo nebo cirkulární pilu, elektrocentrálu určitě využijete. Pokud ji ovšem potřebujete jen jednorázově, nemá cenu hned hledat nejbližší prodej elektrocentrál. Raději využijte půjčovnu elektrocentrál v Praze nebo jiném městě. Elektřinu potřebují také dělníci na stavbě, cestovatelé v karavanech, workoholici, kteří musí pracovat i tam, kam už civilizace nedosahuje. Používají ji dětské tábory či lidé při výpadku elektřiny.

Firma Hujeval

Firma Hujeval se specializuje na půjčování a pronájem elektrocentrál. Kromě toho si u ní také můžete pořídit náhradní díly značky Cummins. Disponuje elektrocentrálami s výkonem od 150 do 900 kVA. Požadovaný výkon si tedy najde prakticky každý. V jejich službách je zahrnut již návrh technického řešení a taktéž jeho realizace. Firma si zakládá na kvalitě provedené práce a dobrých vztazích se zákazníky. Proto při dlouhodobé spolupráci upravuje ceníkové marže, aby se zákazník cítil co nejlépe.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekStěhování svépomocí nebo od firmy?
Další článekKde vám půjčí opravdu během chvilky

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..