Domů Bydlení Venkovní markýza dokonale zastíní terasu

Venkovní markýza dokonale zastíní terasu

venkovní markýza

V současné době je velice skloňovaným tématem stínící technika, která v interiérech vykouzlí příjemné klima bez použití klimatizační jednotky. Hliníkové okenní rolety se vyznačují výbornými tepelně izolačními vlastnostmi, přičemž zároveň zvyšují zabezpečení domácnosti. Venkovní žaluzie představují moderní stínící prvek ochraňující místnosti před ostrými slunečními paprsky. A dalším stínícím prvkem, který sluší rodinným domům i komerčním objektům, je venkovní markýza. V následujících řádcích se podíváme na zastínění, o které je stále větší zájem.

Venkovní markýza nachází uplatnění na balkonech, terasách i zahradách. Primárním účelem stínícího prostředku je vytvořit příjemný stín a zabránit průniku slunečních paprsků přes prosklené části nemovitosti. Nespornou výhodou je, že venkovní markýza reguluje množství slunečního záření, aniž by vám zabraňovala ve výhledu. A zároveň vytváří ochranu proti UV záření.

Typy venkovní markýzy

Z nejširšího hlediska by se daly markýzy rozdělit na tři varianty v závislosti na jejich konstrukci, a to na kloubové, kazetové a boční. Ovládání můžete zvolit buď ruční, anebo motorické. Asi nejrozšířenější jsou kloubové verze, které se skládají z kloubových ramen. Látka se navíjí na válec, který není zakrytý boxem. Konstrukce se kotví na stěnu, strop či krokev. Kazetová venkovní markýza je určená náročnějším uživatelům, přičemž se při zasunutí schová látka včetně ramen do elegantní kazety. A ta se po navinutí zcela uzavře. A posledním řešením jsou boční markýzy, které zabrání pohledu kolemjdoucích.

V tomto specifickém segmentu už dlouhá léta působí společnost SERVIS CLIMAX a.s., která se prezentuje jako největší výrobce stínící techniky na tuzemském trhu. Vedle venkovních markýz má ve svém produktovém portfoliu také žaluzie, rolety, pergoly, fasádní clony a sítě proti hmyzu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKoupí to nekončí, dopřejte oknům odbornou montáž a péči
Další článekLetní grilování zdravě

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..