Domů Bydlení Relaxujte v sauně

Relaxujte v sauně

sauna

Pomůžete svému zdraví a pročistíte mysl. Víte, že se v sauně nejlépe přemýšlí? Vyzkoušejte to. Prohřejte si tělo a přijdete na jiné myšlenky. Zbavíte se bolestí kloubů, zad a svalů. Posílíte svou imunitu a vyloučíte ven z těla nežádoucí látky. Saunování správným směrem tělu prospívá a uklidňuje. Udržíte se v kondici a jistě si oblíbíte blahodárné účinky sauny. Vždy byste měli dodržovat zásady bezpečnosti.

Horko a zima? To je prima!

Systém sauny spočívá v prohřátí celého těla a jeho následném rychlém zchlazení. Správné saunování vyžaduje nahotu, samozřejmě v rámci možností. Plavky nejsou vhodné, doporučuje se ručník. Při saunování se vyhýbejte pití tekutina a hlavně alkoholu. Striktně dodržujte plynulý cyklus a nepřetěžujte se. Začátečníkům postačí pět minut. Následuje sprcha a opakování.

[irp]

Pozitivní účinky sauny

Snad největší výhodou je vyloučení škodlivin z těla ven. Díky pocení se uvolníte a zlepší se vám i nálada. Ochlazení napomáhá upevnit imunitu. Ať už v bazénu, pod sprchou či v závěji sněhu. V sauně zapomenete na všechna trápení a starosti. Prostě se dokonale odreagujete od všedních stereotypů. Je zřejmé, že budete mít po pobytu v sauně hlad a žízeň. Dejte si jen lehká jídla a minerálku. Požití alkoholu je nebezpečné. Jeho účinek je mnohem silnější než normálně. Nikdy nechoďte do sauny přejedení anebo nalačno.

Druhy sauny pro dobrou náladu

Soukromí zajistí domácí sauny, je třeba do nich investovat nemalou sumu peněz. Někomu veřejné saunování nevadí. Úsporu finančních prostředků zajistí permanentka. Jiný preferuje suchou saunu s elektrickými kamny, kdy se vodou polévají hořící kameny. Parní sauna funguje na principu vlhkosti vzduchu. Infrasauna slibuje tělu požitek. Prohřívá tělo díky infračervenému záření a je bezpečná pro kardiaky a alergiky. V aromatické sauně se uvolňují vonné esence a podobně. Tento druh sauny je vhodný pro kuřáky, astmatiky. Dokáže pomoci při nespavosti a neklidu.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZvelebení bytu nebo domu snadno díky půjčce
Další článekJak vybrat kancelářské židle?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..