Odměna za doporučení hypotéky?

od Redakce
odměna za hypotéku

Úvěr zajištěný zástavním právem k nemovitosti má ve finančním světě své pevné místo již od středověku. I dnes je ale hypotéka jedním z nejběžnějších a nejčastěji využívaných způsobů, prostřednictvím kterých lze dosáhnout na vlastní bydlení a pro ty, kdo hledají financování bytu či domu je hypotéka velmi často první volbou. O něco méně známou věcí ale je, že zprostředkovatelé hypoték často nabízí zajímavé bonusy pro ty, kdo jim doporučí nové klienty. Mohl by být systém odměny za hypotéku zajímavý i pro vás?

Jak to vlastně funguje?

Znáte někoho, kdo uvažuje o pořízení hypotéky pro financování té či oné nemovitosti a chcete mu doporučit profesionály, kteří mu nabídnou nejen několik variant financování, ale i pomoc s formalitami nebo nižší poplatky i jinak výhodné podmínky? V takovém případě byste neměli minout web, který tohle pomůže zprostředkovat. Vložíte-li skrze jeho formulář kontaktní údaje své i člověka, který má zájem o hypotéku, vyděláte oba. Váš známý získá kompletní hypoteční servis od skutečných profesionálů v oboru, vy potom – v případě, že dotyčný smlouvu o hypotéčním úvěru skutečně uzavře – zajímavou provizi. Systém odměny za hypotéku je zkrátka výhodný pro všechny.

Kolik a za jakých podmínek?

Systém je určený pro plnoleté fyzické osoby coby zprostředkovatele a platí jak pro nové hypotéky, tak pro refinancování starších úvěrů. Výše zprostředkovatelské odměny za hypotéku je v případě jejího uzavření závislá na tom, kolikrát již byl dotyčný v roli zprostředkovatele úspěšný. Podle toho může počítat s 0,15% až 0,45% z výše úvěru čerpaného doporučovanou osobou. Spolupráci s výhodnějšími a individuálními odměnami můžou navázat i realitní makléři. Kvalitní realitní služby tak můžou doplnit o zprostředkování hypoték od profesionálů.

Pokud znáte nějakého potencionálního zájemce o hypotéku, neváhejte a zamyslete se nad možností, kterou vám takovéto doporučení kvalitního hypotéčního poradenství nabízí. A jestliže na konci toho všeho bude nová smlouva o hypotéčním úvěru, odměnu si rozhodně zasloužíte!


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem napořád jen za 150 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Podobné příspěvky

Vložte komentář