Domů Služby Lepší úklid-ová firma Praha

Lepší úklid-ová firma Praha

Naše firma Lepší úklid působí v oblasti úklidových služeb již více než 13 let. Poskytujeme komplexní garantované úklidové služby pouze odborně vyškolenými pracovníky. Využívání nejnovějších trendů a technologií není pro nás nic nového. Myslíme také na ekologickou stránku podnikání, včetně ekologických přípravků i postupů či třídění odpadu.

Úklidové služby provádíme ve dne i v noci – podle dohody.

Proč dosahuje naše firma konzistenci kvality a výsledků?

Spolupráce mezi námi a klientem běžně funguje takhle:

  1. Připravíme vhodnou nabídku na míru.
  2. Pustíme se do úklidu – to nám jde nejlépe.
  3. Neustále budeme dohlížet na kvalitu ve všech směrech.
  4. Bude z Vás další spokojený zákazník!

Kvalitní úklid kanceláří

Do portfolia firmy Lepší úklid patří i pravidelný úklid kanceláří a komerčních ploch. Nabízíme komplexní úklidové, pravidelné a správcovské služby nebytových prostor. Lepší úklid Praha vám rád pomůže s úklidy kanceláří a objektů, a to vše za pomoci vlastní profesionální úklidové techniky a pravidelně školených zaměstnanců.

Jak už jste se dočetli výše, na trhu působíme už přes 13 let. Většina našich klientů s námi spolupracuje na bázi dlouhodobé spolupráce, někdy i úctyhodných 13 let! Spolupracujeme například s digitální agenturou New Logic, Maxíkovou jazykovou školkou či boutique hotelem Absolutum.

Jste na zimu připraveni?

Sníh odklízíme sněhovými frézami nebo zametači. Jsme připraveni naši kvalitní a prověřenou techniku ve stanoveném čase dopravit v rámci Prahy a okolí. Díky profesionálně vybavenému strojovému parku dokážeme odklidit i plochy, kam se některé stroje nedostanou. Strojní úklid sněhu kombinujeme i s ručním odklízením sněhu (například ze schodů nebo rohů dané plochy).

Nechte si kvalitně uklidit

V rámci ostatních služeb můžete mít také úklid domácnosti, péči o zahradu, venkovní plochy nebo speciální (výškové, bourací, odvážecí..) práce a mnoho dalšího.

Stále ještě zvažujete úklidovou firmu? Přejete si sestavit kalkulaci nebo máte jakékoliv jiné dotazy? Neváhejte nás kontaktovat na https://www.lepsiuklid.cz/kontakt/

logo


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekMáte už dost přeplněných koupališť? Pořiďte si bazén na vlastní zahradu!
Další článekPrůvodce koupí nemovitosti – co vás čeká a nemine?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..