Domů Bydlení Venkovní osvětlení na zahradu i dvorek

Venkovní osvětlení na zahradu i dvorek

zahradní osvětlení

 

Prahnete po dokonalosti svého domu? Doplňte ho elegantním venkovním osvětlením a nezapomeňte také na zahradu. Venkovní osvětlení padne jako ulité ke vchodovým dveřím, brance, dvorku i garáži. Nejvíce ho oceníte v noci, když vyrážíte na oční směnu anebo ráno, jak se z ní vracíte. Pokud byste rádi oslnili své sousedy a návštěvy, pořiďte si designové modely, které rozzáří kompletní exteriér domu. Nejinak tomu není ani se zahradními svítidly, protože zpestří balkón, terasu, pergolu i zahradní chodníčky.

Buďte nápadití

Moderní zahradní osvětlení se vám bude hodit i v případě, že máte balkón či terasu. Pokud milujete relaxaci na balkóně ve večerních hodinách, zpříjemněte si ji nejen při svitu měsíce. V tomto ohledu se vám zalíbí LED pásky splňující dekorativní i funkční záměr. Jejich nalepení je snadné jako facka, protože jsou samolepící. Určitě vás potěší, že jsou finančně nenáročné a lze je pořídit v mnoha barevných variantách a provedeních. Zapomeňte na svíčky, které jsou nebezpečné pro malé děti i domácí mazlíčky. Svíčky musíte mít neustále pod kontrolou. Už jste slyšeli o LED svíčkách a lampičkách na klip? Vychutnejte si večerní relaxaci na balkóně či u domu stylově. O přehled na dvorku i za tmy se postará venkovní osvětlení PHILIPS.

Zahradní chodníčky a cestičky lemované duhou

Kapitola sama o sobě je venkovní osvětlení k chodníčkům a cestičkám kolem domu a zahrady. Komfort a super účinek mají solární LED lampičky. Dokonce nevyžadují speciální údržbu a nespotřebují žádnou elektrickou energii. Když se vám na jednom místě omrzí, jednoduše je přemístíte dle libosti někam jinam. Romantickou atmosféru vykouzlí světelné řetězy zakomponované do stromů a keřů. Určitě se vám budou hodit při letní párty anebo rodinné oslavě. Na terase si zamilujete zapuštěná svítidla, která umístíte do rohů. Vhodné jsou i LED pásky a závěsné lucerničky. Věděli jste, že existují světla měnící barvu? Budete se cítit jako v pohádce. Stačí jen popustit uzdu své fantazii. Pomocí osvětlení dvorku budete mít přehled i v noci.

Jak vybrat osvětlení bazénu?

K létu patří koupání, proto doplňte svůj bazén jedinečným osvětlením. Jen myslete na bezpečná svítidla nejlépe instalovaná odborníkem. Rozhodujícím faktorem je také osvětlení tak akorát. Přeci nechcete být při výstupu z bazénu zbytečně oslněni. K osvětlení bazénu se hodí podvodní modely i LED pásky. Okolí bazénu vynikne díky zemním a venkovním svítidlům.

loading…

Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekPlíseň fasádě neprospívá. Jak se jí efektivně zbavit?
Další článekAntigrafftii nátěr: Nejlepší ochrana majetku před sprejery

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..