Domů Bydlení Vybavení dětského pokoje -barevný nábytek posune hranici

Vybavení dětského pokoje -barevný nábytek posune hranici

barevný nábytek do dětského pokoje

Stojíte před zásadní změnou dětského pokoje? Vaše dítko roste jako z vody a už je mu malá postýlka? Potřebuje i stolek na kreslení a židličku zajišťující pohodlné sedění? Za chvíli půjde do školy a dětský pokojíček je třeba vybavit moderním a hlavně praktickým nábytkem včetně dětského psacího stolu? Investice do nábytku nemusí být tak finančně náročná, pokud si zjistíte a porovnáte ceny jednotlivých prodejců. Jedno je ovšem jisté. Pokud se rozhodnete pro koupi celé sestavy, ušetříte tisíce.

Barevné království

Dětský pokoj musí ladit a ne být sestaven z mnoha zbytků nábytku, které jste našli po domě anebo podědili. Tato varianta přichází v úvahu jen v případě opravdového nedostatku peněz. Pohodlí vašeho dítěte musí být znát a sami uvidíte, že pěkné prostředí má pozitivní vliv na vývoj dítěte a jeho lepší učení. V pěkném prostředí se člověk cítí výborně a podává lepší výkony. Základem každého pokojíčku je pevná stabilní postel, v mnoha případech s úložným prostorem. Její velkost by měla být maximální, nemá cenu kupovat, co dva roku novou.

Skříně, skříňky, komody

Nedílnou součástí dětského království jsou komody a skříně s dostatečným úložným místem pro oblečení, hračky i knihy. Dětský psací stůl a židle, nejlépe rostoucí, ušetří spoustu peněz. Poličky na stěnách slouží jako pěkná dekorace. Za důležitý prvek pokládáme i osvětlení, lampičky či bodovky. Koberce, vymalované stěny a tapety volíme s ohledem na pohlaví dítka. Nálepky, samolepky a plakáty na zeď dnes můžeme koupit v mnoha barevných variantách a velikostech. Pořiďte svému potomkovi úžasné bydlení za pár tisíc. Nezapomínejte ovšem na stabilitu a bezpečnost nábytku, ostré rohy a jiné nástrahy nejsou povoleny!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZahradní jezírko vyšperkuje zahradu
Další článekVýhody kvalitních postelí z lamina

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..