Domů Bydlení Šatní skříně a komody s dostatkem úložných prostor. Máme pro vás tip

Šatní skříně a komody s dostatkem úložných prostor. Máme pro vás tip

šatní skříně a komody

Zdá se vám, že ve vaší domácnosti se vždycky vyskytuje mnohem více věcí, než kolik může jakýmkoli způsobem průměrná rodina nashromáždit? Tento jev zůstane zřejmě podobně nevysvětlitelnou záhadou jako liché ponožky v pračce. Každopádně má řešení. Je jím dostatek úložných prostor.

Nenápadný pomocník komoda

Praktické komody najdou svoje místo kdekoli. Hodí se do ložnic nebo jako součást obývací sestavy. A v neposlední řadě s nimi usnadníte úklid i těm nejmenším. Tento kus nábytku bude současně tak trochu růst s nimi a později najde svoje místo i ve studentském pokoji. Dřevo zůstává absolutně nadčasové a skvěle doplní každý interiér, ať uznáváte spíše funkčně vybavenou domácnost nebo si potrpíte na útulné bydlení s mnoha dekoračními prvky.

Odolný nábytek už v dnešní době navíc nemusí příliš vyděsit ani vaši peněženku, pokud zvolíte kvalitní lamino. Jestliže jste ale podlehli kouzlu přírodních materiálů, můžeme vás uklidnit: Masiv z módy zaručeně nikdy nevyjde. Je-li pro vás zařizování bytu spíše s dávkou nadsázky během na dlouhou trať a pomíjivé trendy vás nechávají zcela chladnými, se dřevem chybu udělat nemůžete.

Skříň jako šperk každé místnosti

Přestože zejména dámy mají sklon k tomu každé ráno tvrdit, že opravdu nemají co na sebe, váš šatník vás většinou poměrně spolehlivě usvědčí z opaku. A kam svou garderobu uložit? Dalším neodmyslitelným kusem nábytku je rozhodně šatní skříň, která pomůže doma udržet pořádek. Variabilně si můžete vybrat rozvržení polic i části s šatní tyčí k rozvěšení oblečení. Zejména něžné pohlaví ocení navíc i doplnění o zrcadlo.

Dnes už mimo to zaručeně neplatí, že skříně musejí být pouze v neutrálních barvách a nějaký ten moderní zářivý odstín je spíše ojedinělou příslovečnou vlaštovkou. A potisky rozhodně nedorazily pouze do vaší skříně, ale také na ni! Vyberte si mezi mnoha stylovými motivy ten svůj vysněný. Taková skříň se pak stane nepřehlédnutelným monumentem každé místnosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekDíky vlastní vířivce se budete cítit skvěle!
Další článekCesta k levnějšímu plynu vede přes chytré porovnání dodavatelů

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..