• Reality
  • 1. 11. 2018
  • 3 min. čtení

Pražská lokalita Na Vackově: Ideální místo pro klidné bydlení

Pražská lokalita Na Vackově: Ideální místo pro klidné bydlení

Situace s bydlením není v Praze nijak růžová a výhledově bude dostupných nových bytů přibývat jen poskrovnu, ovšem v případě Horního Žižkova se budou dít velké věci. V místě Nákladového nádraží vyroste zbrusu nová obchodní a rezidenční čtvrť a v lokalitě Na Vackově poblíž parku Židovské pece zase atraktivní developerský projekt s názvem Byty Na Vackově. Nabídne více než tři sta nových bytů a stane se Mekkou milovníků klidného bydlení.

Lokalita se svou západní stranou napojí na budoucí městské centrum, které v příštích letech vyroste namísto bývalého nákladového nádraží. Zájemci o prodej bytů v Praze na Žižkově se tak rozhodně nemusí bát, že by jim poblíž nového bydliště cokoliv chybělo – z hlediska občanské vybavenosti bude lokalita na velmi vysoké úrovni.

 

Živoucí město však představuje pouze jednu z tváří Vackova. Ta druhá je naopak velmi klidná, a právě proto se místo již nyní chlubí unikátní atmosférou, kterou umocňuje přítomnost blízkých pamětihodností a míst opředených legendami.

Na své si však přijdou také milovníci společenského života. Oblast horního Žižkova je protkána příjemnými restauracemi, hospůdkami a bary. A nachází se zde i populární kino Aero, které znalci právem považují za jedno z významných pražských kulturních center.

 

V docházkové vzdálenosti od bytových domů se kromě parku Židovské pece nachází i další úžasná místa, které doslova vybízí k relaxační procházce. Ať už se vydáte do sadů Na Krejcárku, rozlehlého parku Parukářka či na Vítkov, nebudete litovat.

Pokud vás prodej bytu Praha 3 zajímá, sledujte aktuální informace o projektu Byty Na Vackově na byty.navackove.cz. Dokončení výstavby všech bytových domů je naplánováno na rok 2020. Předání bytů proběhne v průběhu roku 2021, takže stále máte šanci na cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě plné zeleně.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *