Domů Finance Nenechavé ruce bohužel nikdy nespí, ochrana obydlí by měla být jasnou prioritou

Nenechavé ruce bohužel nikdy nespí, ochrana obydlí by měla být jasnou prioritou

pojištění domácnosti

Byt o třech místnostech nebo skutečně velký rodinný dům? Nezáleží ani tak na tom, kde bydlíte nebo jak velký máte majetek, nenechavci si bohužel nevybírají. Jejich obětí se může stát kdokoliv, kdo není dostatečně připravený. Zámky nebo jiná bezpečnostní opatření samozřejmě do jisté míry pomohou. Nicméně, bez adekvátního pojištění domácnosti nemůžete čekat odškodné v případě nenadálé situace.

Pokud žijete v rizikové lokalitě, je pojistka přímo nutností, nenechte se zmýlit pocitem bezpečí

Bezpečný domov skutečně není jen tak. Nestačí jen skvělý zabezpečovací systém, šikovný zloděj totiž dokáže podobné věci často obejít. Kvalitní pojištění domácnosti však nezajistí jen odškodnění po vloupání, využít lze i totiž i asistenční službu. Bezplatná pomocná ruka se může vždycky hodit, a to nejen během nočních hodin, kdy dochází k vloupání velmi často.

Sjednat si pojistku je vlastně celkem jednoduché, postačí, když uvedete, kolik metrů čtverečních má váš byt (či dům). Byt v osobním vlastnictví, rodinný dům, budovy, které slouží pro vaše podnikání – na tom totiž vůbec nesejde. Stejně tak nezáleží na tom, jestli škody způsobí vandalové nebo tekoucí voda od nájemníků o patro výš. Pojištění domácnosti se také bude týkat příslušenství a zařízení v bytě, včetně pračky a nábytku.

Sjednání už během pár minut, bez nutnosti dostavit se osobně na pobočku

Stačí chvilka a pojištění je vyřešeno! Pokud budete pojistky kombinovat, tedy například pojištění domácnosti s pojištěním nemovitosti, dočkáte se ještě zajímavých slev. Bezpečný domov skutečně není samozřejmostí a už vůbec není úplně zadarmo, to se snad rozumí samo sebou. Naštěstí se však nabízí pojištění majetku online, které lze sjednat už za několik málo minut…


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekProč investovat do nemovitosti na Roatanu?
Další článekČištění fasády od graffiti: Raději se obraťte na profesionály

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..