Domů Finance Odměna za doporučení hypotéky?

Odměna za doporučení hypotéky?

odměna za hypotéku

Úvěr zajištěný zástavním právem k nemovitosti má ve finančním světě své pevné místo již od středověku. I dnes je ale hypotéka jedním z nejběžnějších a nejčastěji využívaných způsobů, prostřednictvím kterých lze dosáhnout na vlastní bydlení a pro ty, kdo hledají financování bytu či domu je hypotéka velmi často první volbou. O něco méně známou věcí ale je, že zprostředkovatelé hypoték často nabízí zajímavé bonusy pro ty, kdo jim doporučí nové klienty. Mohl by být systém odměny za hypotéku zajímavý i pro vás?

Jak to vlastně funguje?

Znáte někoho, kdo uvažuje o pořízení hypotéky pro financování té či oné nemovitosti a chcete mu doporučit profesionály, kteří mu nabídnou nejen několik variant financování, ale i pomoc s formalitami nebo nižší poplatky i jinak výhodné podmínky? V takovém případě byste neměli minout web, který tohle pomůže zprostředkovat. Vložíte-li skrze jeho formulář kontaktní údaje své i člověka, který má zájem o hypotéku, vyděláte oba. Váš známý získá kompletní hypoteční servis od skutečných profesionálů v oboru, vy potom – v případě, že dotyčný smlouvu o hypotéčním úvěru skutečně uzavře – zajímavou provizi. Systém odměny za hypotéku je zkrátka výhodný pro všechny.

Kolik a za jakých podmínek?

Systém je určený pro plnoleté fyzické osoby coby zprostředkovatele a platí jak pro nové hypotéky, tak pro refinancování starších úvěrů. Výše zprostředkovatelské odměny za hypotéku je v případě jejího uzavření závislá na tom, kolikrát již byl dotyčný v roli zprostředkovatele úspěšný. Podle toho může počítat s 0,15% až 0,45% z výše úvěru čerpaného doporučovanou osobou. Spolupráci s výhodnějšími a individuálními odměnami můžou navázat i realitní makléři. Kvalitní realitní služby tak můžou doplnit o zprostředkování hypoték od profesionálů.

Pokud znáte nějakého potencionálního zájemce o hypotéku, neváhejte a zamyslete se nad možností, kterou vám takovéto doporučení kvalitního hypotéčního poradenství nabízí. A jestliže na konci toho všeho bude nová smlouva o hypotéčním úvěru, odměnu si rozhodně zasloužíte!


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKde vám půjčí opravdu během chvilky
Další článekPlot, který by chtěl každý

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..