Domů Finance Kde vám půjčí opravdu během chvilky

Kde vám půjčí opravdu během chvilky

půjčky

Dnes už asi není finanční instituce, která by netvrdila, že vám půjčí peníze rychle. Jenže zatímco pro někoho je rychle řádově do dvou dnů, někdo očekává rychlé jednání v hodinách. Jak nejrychleji jsou poskytovatelé schopní půjčit vám peníze a co pro to musíte udělat vy, aby se vše uspíšilo?

Říká se, že kdo rychle dává, dvakrát dává. Když je rychlost opravdu to nejdůležitější kritérium, dokonce jsme ochotní si za expres služby připlatit. Také u půjčky je naše nejčastější otázka, kdy budeme mít peníze na účtu.

Rychlé bankovní půjčky

Každá banka je schopná poslat vám půjčené peníze do 24 hodin na účet, jestliže jste jejím klientem, tedy máte v dané bance účet, kam vám chodí pravidelný příjem. Pak odpadá prověřování vaší totožnosti a příjmů, často i bonity, protože tu už banka zná. Jediné, co zaměstnanec banky v takovém případě prověřuje, jsou registry dlužníků.

Například Airbank slibuje po doložení všech dokladů převod peněz do hodiny. To už je na banku opravdu solidní výkon, dá se soudit, že klientům banky bude úvěr vyřízen opravdu během jediného dne.

Zatímco v nebankovním sektoru žádáte kvůli rychlosti o půjčku online, jestli chcete ušetřit čas při žádání o bankovní půjčku, je lepší vyřizovat vše na pobočce. Online varianta se může dost protáhnout, například u Raiffeisen bank, pokud žádáte přes internet, čekáte 24 hodin na kontakt pracovníka banky, a potom na kurýra se smlouvou k podpisu. Teprve potom čekáte na převod peněz, který nastane „obratem“, ovšem od podání žádosti je to asi 3 dny.

Nebankovní instituce jsou mnohem pružnější.

Jestli potřebujete peníze opravdu rychle, žádejte půjčku u nebankovních poskytovatelů. Za jejich rychlostí vyřízení stojí automatizovaný systém posuzování žádostí o úvěr, minimum dokladů a účty ve všech větších bankách, takže převod peněz na váš účet netrvá v pracovních dnech déle než pár minut. Skutečně rychlá je půjčka bez dokládání příjmů, obvykle jde zároveň o půjčku bez registru, tedy takovou, která k registrům dlužníků nepřihlíží.

Mnohem větší šanci, že uspějete rychle, máte, pokud žádáte o krátkodobou půjčku, tedy o půjčku, kterou zaplatíte řádově do měsíce. Jsou to takzvané půjčky před výplatou, které jsou nebankovní poskytovatelé schopní vyřídit vám opravdu během několika málo hodin.

Opravdu rychlá půjčka

Příkladem skutečně rychlého řešení je půjčka Zaplo od společnosti 4finance. Jestliže splňujete požadavky poskytovatele (věk min. 18 let, 2 doklady totožnosti, informace o výši příjmu a trvalý pobyt na území ČR), samotné vyřízení a převod peněz na váš účet trvá řádově v minutách. Vyřídit si ji navíc můžete nejen online, ale i v síti trafik GECO. Zaplo je krátkodobá půjčka se splatností 30 dní, novým klientů je poskytováno až 8 000 Kč zdarma.

Další rychlá půjčka, kterou díky reklamám znáte z televize, je KAMALI, jíž poskytuje společnost Home Credit. I tady je vyřízení a převod peněz ve velmi krátké době, jestliže splňujete podmínky poskytovatele. Půjčku KAMALI si můžete nechat vyplatit online na účet nebo přes terminál SAZKA. A stejně jako v předchozím případě získají noví klienti první půjčku zdarma, a to až 10 000 Kč.

Rychlé jsou také hotovostní půjčky od Provident, kdy vám je vyplatí okamžitě při podpisu smlouvy obchodní zástupce přímo u vás doma. Výhodou je, že půjčku od Provident nemusíte splatit najednou, ale ve splátkách. Půjčka Provident Start je navíc bezúročná, takže částku 6 000 Kč zaplatíte ve třech měsíčních splátkách po 2 000 Kč a nepřeplatíte ani korunu navíc. Je dobré mít před příchodem obchodního zástupce připraveny dva doklady totožnosti, výpisy z účtu, kam vám chodí výplata, případně důchodový výměr nebo potvrzení o výplatě dávek pokud jde o ženu na mateřské.

Samozřejmě, jestliže máte záznam v registru dlužníků, nejste schopni doložit příjem, případně máte účet u banky, kde poskytovatel své konto nemá, může se vyřizování žádosti výrazně prodloužit. Rozhodující je taky načasování – pokud žádáte v pátek odpoledne, peníze vám na účet pravděpodobně dorazí až v pondělí.

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekUmíte správně vybrat elektrocentrálu?
Další článekOdměna za doporučení hypotéky?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..