Domů Služby Pro zapůjčení dodávky stačí řidičský průkaz skupiny B

Pro zapůjčení dodávky stačí řidičský průkaz skupiny B

půjčovna dodávek

Při stěhování se velmi často používají dodávky. Pokud hledáte možnost, jak si takovou dodávku na čas opatřit, nabízí se půjčovna dodávek, kde dostanete přesně to, co hledáte. Na řízení dodávky, kterou si můžete zapůjčit, přitom nepotřebujete jiné řidičské oprávnění než skupinu B.

půjčovna dodávekZaplatit můžete převodem

Řada lidí dnes již platí pouze platebními kartami, nicméně dodávku zaplatit kartou zatím nemůžete. Ovšem pokud preferujete bezhotovostní platby, nemusíte smutnit, jelikož se dá pronájem dodávky zaplatit převodem na bankovní účet podle vystavené faktury. Pokud přijedete vlastním vozem, pak si ho klidně můžete nechat postavené na místě půjčené dodávky v uzavřeném areálu.půjčovna dodávek

Dodávku si můžete půjčit klidně na měsíc

Dodávku si můžete vypůjčit pouze na několik hodin, avšak také se lze domluvit na pronájmu na několik dnů. Firma má určený počet kilometrů, kolik je možné najezdit v rámci domluvené zápůjčky. Při překročení limitu kilometrů se bude účtovat dodatečný poplatek. Většina limitů je však stanovena s rezervou, takže se často nestává, že by někdo platil doplatek.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekZáclony a povlečení vykouzlí pěkný interiér
Další článekStěhování svépomocí nebo od firmy?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..