Domů Služby Antigrafftii nátěr: Nejlepší ochrana majetku před sprejery

Antigrafftii nátěr: Nejlepší ochrana majetku před sprejery

anti graffiti nátěr

Sousedova čerstvě natřená fasáda to „schytala“ sprejem od místního streetartového umělce a dostali jste strach, že je na řadě váš majetek? Pak máte jen dvě možnosti. Buď budete doufat, že si vandal vyhlídne jinou oběť a na váš pozemek nevkročí, nebo zajistíte, aby byly případné škody zanedbatelné. Souhlasíte-li s preventivní ochranou, nepřestávejte číst. Prozradíme vám, jak funguje antigraffiti nátěr.

Co je to antigraffiti nátěr a jak funguje?

Antigraffiti nátěr je speciální typ nátěru, který slouží k ochraně různých umělých i přírodních povrchů. Aplikuje se na novou, čerstvě zrekonstruovanou nebo důkladně vyčištěnou fasádu, často po odstranění graffiti. Nátěr lze aplikovat do výšky 3 metrů a ochrana spočívá ve vytvoření vrstvy zabraňující pronikání graffiti a dalších nečistot do podkladu. Díky hydrofobnímu efektu nenasakuje vodu a téměř se nešpiní.

Pokud se na povrchu, na který byla aplikována ochranná vrstva antigraffiti nátěrem, objeví drobnější nečistoty, stačí plochu vyčistit vodou. Graffiti a stopy po fixech se odstraňují pomocí speciálních odstraňovačů. Vyčištění je mnohem jednodušší, rychlejší a levnější než bez ochranné vrstvy.

Antigraffiti nátěry nemění původní barvu fasády a zachovávají její důležité vlastnosti (především paropropustnost).

Kdo vám s aplikací antigraffiti nátěru pomůže?

Pokud vás zaujala možnost, jak ochránit svůj majetek před vandaly, obraťte se na odborníky z firmy AXIOM REAL, která se zabývá čištěním a ochranou povrchů. Technici mají dlouholeté zkušenosti s odstraněním graffiti a aplikací kvalitních antigraffiti nátěrů ve veřejném i soukromém sektoru. Disponují moderní technikou a poradí si s velmi znečištěnými plochami.

Ceník antigraffiti nátěrů, reference a další informace najdete na www.graffiti.cz.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVenkovní osvětlení na zahradu i dvorek
Další článekZáclony a povlečení vykouzlí pěkný interiér

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..