Domů Bydlení Hřejivé ložní povlečení Stella z nové kolekce podzim/zima 2016

Hřejivé ložní povlečení Stella z nové kolekce podzim/zima 2016

luxusní povlečení

Letní měsíce a s nimi i období prázdnin už jsou bohužel za námi a přichází chladnější část roku. Tak jako se postupně mění náš šatník, tak mnoho lidí přistupuje i ke změně ložního prádla a vybírá si nové povlečení. Zatímco v létě je důležité, aby nás přikrývka spíše ochlazovala, během zimních měsíců je naopak potřeba, aby nás ložní povlečení zahřálo a nebyla nám v posteli zima.

Kvalitní ložní povlečení, které Vás zahřeje, bude příjemné na omak a zároveň dlouho vydrží, sice nepatří k těm nejlevnějším, investice do něj se Vám ale bohatě vyplatí. Pro výrobu luxusního hřejivého ložního povlečení se používají pouze nejkvalitnější materiály, jako je egyptská mako bavlna, jež zaručuje vysokou odolnost a mnoho dalších skvělých vlastností jako hřejivost, savost a prodyšnost. 100% bavlnu vám zaručí například pletený jersey, který dokáže zachovat savost a prodyšnost i po mnoha vypráních, a díky zjemněnému povrchu vás příjemně pohladí a báječně zahřeje. Nemusíte jej ani žehlit a dá se jednoduše sehnat v nejzářivějších barevných odstínech. Možná pro vás pletený jersey není nejvhodnější volbou, nezoufejte, máme další řešení. Jedním z nich může být tkaný bavlněný satén, bavlněný batist či bavlněný damašek. Stejně jako jersey si zachovávají výborné termoregulační schopnosti – jsou příjemné a hřejivé na dotek, zadržují teplo, a přitom jsou prodyšné a savé.

U nás se na výrobu a dovoz kvalitního povlečení zaměřuje např. společnost Stella Ateliers, která na český trh právě uvádí zcela novou zimní kolekci s atraktivními vzory a příjemnými pestrými barvami.

Nová kolekce pro chladnou část roku

Nejnovější kolekce povlečení značky Stella pro sezónu podzim/zima 2016 je k dispozici v materiálech Mako-Jersey, Mako-Satén a Švýcarský Premium-Satén. Ať už si nové povlečení vyberete z jakéhokoli z těchto tří materiálů, můžete se spolehnout na to, že vám dlouho vydrží a barvy zůstanou stále stejně syté jako při jeho nákupu. Povlečení z nové zimní kolekce je dostupné v různých barevných a designových variantách, vyberou si tak jak lidé preferující moderní design, tak i ti, jenž mají raději klasické a decentnější vzory.

Kvalita na prvním místě

Nejdůležitější ze všeho je ale kvalita zpracování. Hodně lidí si vybírá povlečení jen podle vzhledu a ceny, pak jsou ale zklamaní, že po několika vypráních jim barva vybledne, nebo se povlečení brzy roztrhá. U luxusního ložního prádla z prémiových materiálů se Vám ale nic takového nestane – povlečení Vám vydrží dlouho a potěší Vás i svojí jemností a hebkostí. Samozřejmostí je i praktické zapínání na zip, na který je navíc poskytována doživotní záruka.

Přední výrobci luxusního povlečení

Nejlepší značky kvalitního povlečení pocházejí především z evropských zemí. K absolutní světové špičce patří zejména německá společnost Bauer, která má ve výrobě textilních produktů dlouholetou tradici. Zmínit můžeme také německou značku Estella. Možná Vás překvapí, že luxusní ložní povlečení se vyrábí i v ČR – na jeho výrobu se zaměřuje společnost Stella Ateliers, jež jej nabízí v několika produktových řadách.

Kde se dá toto povlečení koupit?

Chcete si letos koupit opravdu kvalitní povlečení, které Vás příjemně zahřeje a bude se Vám pod ním nádherně usínat? Na stáncích nebo v běžných supermarketech jej nehledejte – tam sice najdete levné zboží, většinou ale pochybné kvality. Luxusní ložní povlečení z prémiových materiálů se dá zakoupit ve vybraných obchodech, nebo si jej můžete snadno objednat přes internet. V České republice se na nejlepší povlečení zaměřuje e-shop společnosti Stella Ateliers, kde si kromě povlečení můžete objednat i prostěradla, přikrývky nebo dekorační polštářky a povláčky.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVýjmečnost vířivek Villeroy & Boch
Další článekJak na generální úklid domu a zahrady

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..