Výjmečnost vířivek Villeroy & Boch

Výjmečnost vířivek Villeroy & Boch

Vířivky z řad značky Villeroy & Boch nabízí vše bez kompromisů a na maximum. U těchto vířivek naleznete speciálně měkčené podhlavníky a tyto vysoké krční polštáře poskytují příjemný odpočinek. Vířivé vany této značky nabízejí externí LED osvětlení a programovatelný ovladač. Jedná se o energeticky nejúspornější vířivky na světě. Důkazem je test spotřeby energie Premium Line vířivky, kde California Energy Commission (CEC) vyhodnotila Villeroy & Boch vířivky jako energeticky nejúspornější vířivky na trhu.

Tyto vířivé vany, které jsou určeny jak na zahradu tak do interiérů, mají další velmi významné přednosti a náskok před konkurencí.

Zejména tento fakt, že vířivky mají o 90% méně potrubí než u ostatních výrobců. Riziko úniku vody a vzduchu je tudíž sníženo na minimum.  S konstrukcí a technologií JETSpak není třeba žádných dlouhých přívodních trubek, větvení a dělících ventilů, což minimalizuje tření uvnitř trubek. To má za následek mnohem výkonnější trysky, které mohou i při plném výkonu pracovat současně. Díky vedení trubek převážně teplou vodou v lázni je dosaženo minimální tepelné ztráty.

Významným faktem je také to, že vířivka Just Silence tohoto výrobce byla za svou jedinečnost a luxusní design oceněna cenami „Design Award 2015“ a „Red Dot Design Award 2016“.

Vířivka Just Silence oceněná cenami „Design Award 2015“ a „Red Dot Design Award 2016“.
Vířivka Just Silence oceněná cenami „Design Award 2015“ a „Red Dot Design Award 2016“.

Villeroy & Boch dbá své pověsti a tak zákazníkům nabízí prvotřídní služby a servis. Vířivky jsou vždy dodávány s montáží, termoizolačním krytem a zárukou kvality a pravidelného servisu a údržby. Pokud vám někdo bude nabízet vířivku bez těchto předností, zvažte pečlivě její koupi!

Tak ještě jednou… proč si vybrat vířivku Villeroy & Boch

  • Nejúspornější provoz
  • Nejjednodušší konstrukce
  • Nejpevnější akrylát
  • Jedinečná technologie JetPak
  • Velmi nízká spotřeba
  • Vysoká výhřevnost a úspora energie
  • Kvalitní materiál
  • Odolnost
  • Inovativní design

Rozmyslete si tedy ještě jednou, zda zakoupíte „čínskou vířivku na pár použití“ nebo dáte přednost německé kvalitě s dlouhodobou tradicí a spokojenými zákazníky.

 

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *