Domů Bydlení Vytvořte si ze svého domova oázu stínu a tepla

Vytvořte si ze svého domova oázu stínu a tepla

žaluzie

„Můj dům, můj hrad,“říká se. Váš domov by měl být vaším útočištěm, do kterého se uchylujete ve chvílích, kdy chcete načerpat nové síly. Proto je důležité, aby svým charakterem a vnitřním zařízením plně odpovídal vašim potřebám. Musíte se v něm cítit komfortně, abyste se do svého bytu či domu rádi vraceli.

Nedovolte paprskům ničit váš zrak

K příjemnému pobytu vám pomohou i moderní žaluzie. Nikomu není příjemné, když na něj v létě útočí všetečné a příliš dotěrné sluneční paprsky. Tím spíše, když se to děje i doma. Přemíra světla unavuje zrak. Proto potřebujete kvalitní stínění, abyste si mohli množství světla pronikajícího do bytu podle potřeby regulovat. Jaké žaluzie k regulaci můžete použít?

  • Venkovní, které mají i termoregulační efekt (zabraňují průniku tepla ze slunečního záření, v zimě pak naopak zabraňují tepelným ztrátám)
  • Horizontální vhodné pro všechny typy oken s možností různého barevného řešení
  • Vertikální z kvalitních látek různých barev, a to buď klasických nebo celostínících
  • Dřevěné z přírodních materiálů

Každý si tak může vybrat způsob zastínění oken, který mu bude nejlépe vyhovovat.

Ohřívejte vodu ekologicky

Samozřejmě je důležité, abyste ve svém bytě nebo domě měli vždy dostatek teplé vody. Proto doporučujeme ohřívač vody, který tento problém vyřeší. Můžete si vybrat různé ohřívače a zásobníky vody, které bohatě pokryjí vaši spotřebu a ještě nabídnou rezervu. Představují zároveň i ekologické řešení ohřevu vody, protože využívají například solární energii, biomasu, topný olej, plyn.

Volte komplexní řešení vytápění a ohřevu vody

Většinou je také dobré, pokud u vás doma budete požadavek na vytápění místností a ohřev teplé vody řešit komplexně a společně. Pomůže vám v tom široká nabídka plynových kotlů. Řiďte se přitom tím, jak velké jsou vytápěné plochy, tepelné ztráty i kolik vody budete spotřebovávat.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekVybíráme novou postel! Na co se zaměřit?
Další článekJak správně osvětlit chodbu?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..