• Služby
  • 28. 7. 2016
  • 3 min. čtení

Airwaynet internet, služba kterou oceníte

Airwaynet internet, služba kterou oceníte

Funguje vaše internetové připojení přibližně ve středu a o Vánocích a na časy dial-upu vzpomínáte s nostalgickou slzou v oku? Už nemusíte.

Dejte svému internetu křídla

Dejte vale pomalému a vypadávajícímu internetu. S Airwaynet, poskytovatelem wifi internetu v Praze, získáte až 30 Mb/s bez jakéhokoli omezení. Rekreační surfaři se mohou vézt na vlnách 4 Mb/s a ušetřit tak rodinný rozpočet.

Nezáleží na tom, zda internet momentálně potřebujete proto, aby vám vydělal na chleba, nebo proto, aby svět zrovna nepřišel na Facebooku o vaše vtipné statusy. Jsme schopni zajistit kvalitní služby i pro střední a velké společnosti. Pokud se u nás přece jen něco pokazí, nonstop se dovoláte na technickou podporu.

Co je doma, to se počítá

Pořizovací cena je konečná, našim zákazníkům rozhodně nestavíme lákavě vypadající vzdušné zámky. Nepřipočítáváme žádné další skryté či jednorázové poplatky. Řídíme se jednoduchým heslem, že co je psáno, to je také dáno. Na podmínky, které jste podepsali ve smlouvě, se u nás můžete spolehnout. Co jsme slíbili, to od nás i dostanete. A nejen to, připravili jsme ještě něco navíc. K vybraným tarifům nabízíme také router zdarma.

V současné době pokrýváme již 93 % metropole a rozhodně ještě nekončíme. Internet v Praze poskytujeme již od roku 2005, máme tedy v tomto odvětví bohatou zkušenost. Ta nás naučila úctě k našim zákazníkům. Dáme vám šanci se svobodně rozhodnout, jestli naše služby hodláte dále využívat. Závazek si u nás sjednáte na jeden rok, posléze budete mít možnost si sami vybrat, jestli si zvolíte jeho prodloužení. S Airwaynet se nedočkáte automatické prolongace bez vašeho vědomí.

Pro všechny naše zákazníky, kteří budou před výběrem toho správného tarifu tápat, jsme navíc připravili takový malý příruční slovníček. Je-li vám dosud svět jedniček a nul trochu záhadou, zjistíte v něm přehledně, co vlastně tajemné zkratky znamenají. Airwaynet, to není jen internet v Praze, to je především férový přístup.

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…

Komentovat

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *