Domů Bydlení Krby a kamna – stylové teplo domova

Krby a kamna – stylové teplo domova

krby kamna

Přemýšlíte často, jak zvelebit svůj byt? Marně si lámete hlavu nad tím, jak do svého obývacího pokoje dostat pravé teplo domova? Zaměřte se na krby, které patří k nejoblíbenějším složkám interiéru. Pokud chcete mít ve svém hnízdečku unikátní atmosféru spojenou s pohledem na sálající plamínky a praskání dřeva, krby a kamna jistě oceníte.

Dopřejte si chvíle pohody

V létě nad topnou sezónou nepřemýšlíme a užíváme si horké prázdninové dny na maximum. Jakmile přijdou první sychravé noci, začínáme si pokládat otázku, jak za topení ušetřit. V tomto ohledu skvěle poslouží moderně řešené krby, které se hodí do všech interiérů. Díky krbům nemusíte zapínat kotel, který spotřebuje mnoho energie, což se ihned uvidí na účtu za plyn či elektřinu. Možná jste již slyšeli o krbových kamnech vybavených krbovou vložkou. Jestliže má silný výkon, vytopí hravě i celý dům.

Myslete na to, jak ušetřit

Luxusně řešený krb je v k dostání v nejrůznějších tvarech, může být i obezděný anebo zavěšený na stěnu, či dokonce strop. Jen si představte, že se vám doma vyjímá moderní, designový, stylový, rustikální anebo bio krb. To vše je možné. Na českém trhu jsou k mání krby v čelním, rohovém i prostorovém provedení. Krb vám přijde vhod, když se venku ochladí a zároveň vám zútulní váš interiér.

Krbová kamna – dotek tepla

Nebojte se do svého bydlení investovat. Krbová kamna navodí ve vašem domově příjemnou atmosféru. Klíčovou výhodou je úspora za topení, hodí se do bytů, rodinných domů anebo na chalupu. Realizace krbových kamen není složitá, protože nepotřebují mnoho prostoru ani zvláštní stavební úpravy. Pokud se vám krby a kamna líbí, inspirujte se na webu společnosti TOPSYS.cz! Právě zde najdete bohatou nabídku krbů a kamen v moderním provedení. Firma se pohybuje v této oblasti již od roku 1998 a postaví pro váš interiér stylová či éterická kamna na míru!

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak zařídit malou koupelnu?
Další článekInteriérové dveře Vasco Doors splní vaše představy

2 KOMENTÁŘE

  1. A kde byste koupili dobrý krb? Nebo máte nějaký typ? Já zatím hledám tady: levnekrby.cz/krbova-kamna
    Ale dost by mě zajímalo, jaké značky jsou dobré a jaké ne… Poradíte někdo?

  2. Taky jsme nedávno nahradili klasické přímotopy krbovými kamny od: rocal.cz/krbova-kamna 🙂 Sice je to méně efektivní, ale na druhou stranu to teplo je úplně někde jinde. 🙂 Jasně, člověk sice musí štípat dřevo, ale však to je práce jako každá jiná a když na tom děláte průběžně celý rok, tak není co řešit. 🙂

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..