Domů Služby Atrium Flora nabízí komplexně vybavené prostory v srdci Prahy

Atrium Flora nabízí komplexně vybavené prostory v srdci Prahy

kanceláře flora

Perfektně vybavené stylové kanceláře si zaslouží každá firma. Optimální volbou je především Praha, kde vyrostlo další kancelářské centrum, které je součástí Atria Praha. Nachází se zde 36 plně vybavených kanceláří, jež pronajímá společnost Scott & Weber. Součástí celého komplexu na Královských Vinohradech je navíc ještě prostorná terasa nabízející krásné panoramatické pohledy na Prahu. Kanceláře splňují i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu, přičemž jsou cenově dostupné.

Optimální firemní adresa

Nejen z pohledu marketingu je důležitá prestižní adresa. Atrium Flora na Královských Vinohradech ji bezesporu nabídne. Nachází se navíc kousek od historického centra hlavního města, jež nabízí skvostné památky. Dostanete se sem pohodlně autem, které budete moci zaparkovat v podzemních garážích s kapacitou 750 vozů. Jinak vstup do kanceláře je propojen přímo se stanicí metra, a to konkrétně se stanicí na trase A s názvem Flora. Pronájem kanceláří Praha 3 se tak určitě vyplatí.

Své obchodní partnery mile překvapíte

Jednání s nejrůznějšími firmami, dodavateli a obchodními partnery může být okořeněno pohodovým posezením na luxusní terase budovy o rozloze 800 m2. Jestliže zvolíte pronájem kanceláří právě v Atriu Praha, můžete si právě schůzky s významnými osobami zpestřit posezením zde. Mimo 36 kompletně vybavených kanceláří tady budou k dispozici i 3 zasedací místnosti, meeting pointy a v neposlední řadě i relaxační zóny včetně zmiňované terasy. Důkazem oblíbenosti této lokality a budovy samotné budiž i fakt, že tu mají sídlo společnosti takové firmy, jakými jsou například Marsh & McLennan, Danone, Reckitt Benckiser, nebo ExxonMobil, Thomas Cook a další.

Skvělé vybavení kanceláří

O vynikajícím vybavení kanceláří nemůže být pochyb. Sídlo firmy Praha 3 nabízí v Atriu Flora v opravdu luxusním provedení. Samozřejmostí jsou i copy centrum a plně klimatizovaná serverovna. Zapomenout nelze ani na přítomnost stylového zátěžového koberce a elegantního kancelářského nábytku.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekJak si usnadnit čištění bazénu?
Další článekNěkolik tipů, jak zútulnit studentský pokojíček

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..