Domů Reality Představujeme unikátní rezidenční projekt NA VACKOVĚ

Představujeme unikátní rezidenční projekt NA VACKOVĚ

bydlení na Vackově

Praha mění díky developerským projektům svou tvář. Pravda je, že některé developerské projekty upadnou v zapomnění a lidé o ně nejeví zájem, jiné naopak nad ostatní vynikají a je o ně enormní zájem. Do druhé kategorie (tedy těch oblíbených) určitě bude patřit projekt NA VACKOVĚ. Zajímavý je již lokalitou, ve které vznikne…

[irp]

Odvážný plán vychází

Projekt NA VACKOVĚ realizuje developerská společnost Metrostav Development a.s.  Vybrala si pro něj velmi lukrativní lokalitu. Staví se na území Žižkova, konkrétně v blízkém okolí ulice Olgy Havlové. Nové bydlení v Praze na Žižkově bude pojato v moderním duchu. Zhotovitel stavby klade velký důraz na to, aby bylo v bytech využito denní světlo a byty nabídly maximální využití prostoru.

na Vackově

Postaveny budou 3 pětipodlažní budovy, ve kterých se bude nacházet celkem 202 bytů. 85 bytů bude mít dispozice 1+kk a 26 bytů bude 2+kk. Tyto jsou vhodné pro singles či mladé páry a jsou i vhodnou investicí do budoucnosti. Jak známo, o menší byty v blízkosti centra je stabilně vysoký zájem. Dalších 81 bude mít dispozice 3+kk a stane se z nich ideální bydlení pro rodiny. Zbylých 10 bytů nabídne velkorysý prostor díky dispozici 4+kk.

bydlení na Vackově

Rezidenti si budou užívat i lokalitu

Projekt NA VACKOVĚ není výjimečný jen po architektonické stránce. Všichni rezidenti si budou moci užívat velké výhody lokality. V blízkosti se nachází nádherné parky Židovské pece a Balkán. Blízko je to i do obchodů, do lékařských zařízení a velkou výhodou jsou i bohaté možnosti kulturního vyžití.

developerský projek Na Vackově

Prodej bytů na Praze 3 byl již zahájen a není radno příliš otálet. Metrostav Development a.s. nabízí dokonce i možnost sjednání výhodné hypotéky ve spolupráci s Hyposervis Consulting a.s. Pokud nemáte představu o tom, kolik vám v bance půjčí, podívejte se na hypoteční kalkulačku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekDopřejte si svůj vlastní kompost!
Další článekJak barevně sladit pokoje v domě?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..