Domů Rady a tipy Eppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou

Eppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou

lednice

Nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou CryoCube F570, F570h, FC660 a FC660h spojují maximální bezpečnost vzorku s lepší funkčností. Nová vylepšení snižují spotřebu energie a zajišťují mrazničkám CryoCube nejvyšší energetickou účinnost dostupnou na trhu.

Modely mrazniček CryoCube F570h a FC660h (velmi výkonné modely) dále zlepšují energetickou účinnost ve srovnání s produkty F570 a FC660. Všechny mrazničky CryoCube jsou navrženy jako vysoce spolehlivé. Jsou vyrobeny z nejkvalitnějších součástí a poskytují konzistentní výkon a konzervaci po celé roky.

O společnosti Eppendorf:

Eppendorf je přední společnost v odvětví přírodních věd, která vyvíjí a prodává nástroje, spotřební materiál a služby pro manipulaci s kapalinami, vzorky a buňkami v laboratořích po celém světě. Její sortiment zahrnuje pipety a automatizované pipetovací systémy, zásobníky, odstředivky, mixéry, spektrometry a zesilovací zařízení DNA, stejně jako mrazničky s ultra-nízkou teplotou, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, vibrační přístroje a systémy pro buněčnou manipulaci. Tuto řadu nejkvalitnějších prémiových produktů doplňuje spotřební materiál, jako například špičky pipet, zkumavky, mikrolitrové desky a bioreaktory na jedno použití.

Výrobky firmy Eppendorf mají široké využití v akademických a komerčních výzkumných laboratořích, ve farmaceutických a biotechnologických firmách, stejně jako v chemickém a potravinářském průmyslu. Jsou určeny také pro klinické laboratoře a laboratoře pro analýzu životního prostředí, forenzní laboratoře a průmyslové laboratoře provádějící analýzy procesů a zajištění výroby a kvality.

Společnost Eppendorf byla založena v roce 1945 v Hamburku v Německu, a má přibližně 2850 zaměstnanců po celém světě. Společnost má pobočky ve 25 zemích světa a zastoupení na všech ostatních trzích prostřednictvím distributorů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekLexxus Norton nově nabízí luxusní nemovitosti i v zahraničí
Další článekBarový pult osvěží interiér

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..