Domů Reality Tulipa Třebešín má stavební povolení

Tulipa Třebešín má stavební povolení

Novostavby Třebešín

Celkem 183 moderních bytů ve dvou bytových domech, to je rezidenční projekt Tulipa Třebešín, nacházející se na Praze 3 ve staré zástavbě Třebešína – v lokalitě mezi Strašnicemi a Malešicemi. Komfortní bydlení obklopené zelení získává na atraktivitě také díky plánovanému vybudování mateřské školky a lokálního obchodního centra.

O byty, které dostaly zelenou v podobě stavebního povolení, je velký zájem, svědčí o tom již 35 % prodaných bytů společností LEXXUS a množství dalších klientů, které se o budoucí byty zajímají. Díky 3D animačnímu modelu si klienti mohou projekt, který je ve výstavbě prohlédnout z různých perspektiv z komfortu prodejní kanceláře. Prodejní kancelář LEXXUS je umístěna přímo na pozemku projektu. Klienti zde od agentů společnosti LEXXUS získají veškeré informace a podklady k pořízení ideálního bydlení dle individuálních představ každého zákazníka.

K dispozici budou byty různých typů a velikostí od 1+kk až do 4+kk včetně balkonu či terasy, parkovacího stání a sklepu, některé dokonce s možností předzahrádky. Ideální pro singles, rodiny s dětmi, ale i seniory.

Zákazníky si projekt Tulipa Třebešín získává zejména svojí ideální polohou – kde 15 min. od centra města v zeleni a v atraktivní městské části Třebešín vzniká moderní bydlení, které nabízí vše pro rodiny i jednotlivce. V docházkové vzdálenosti je k dispozici rozsáhlý Malešický park či park Habrovka, tenisové kurty, školky a škola, zdravotní středisko a další občanská vybavenost.

Na pozemku již byly zahájeny stavební práce – aktuálně probíhá čištění pozemku, přípravné práce a bourání starých hal. Developer plánuje dokončení projektu na jaro roku 2017

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekTapety patří k trendy obložení!
Další článekDřevěné pergoly v moderním designu

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..